מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, איך יכול להיות שהקדים לי??
    בדרך כלל בגלל שאני פוליסצטית המחזור שלי תמיד מאחר בשבוע ככה....

הזרקתי אוביטרול בתאריך ה 6.1.2014 שזה יצא יום שני, הגיוני היום 12 יופ אחרי תחילת מחזןר?
    אני עם כאבי בטן וזה מחזור אז אל תעודדו אם אולי זה השתרשרות

4 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש...
    את בטוחה שזה מחזור?
    ליטלילי

• מאמוש...
    את בטוחה שזה מחזור?
    ליטלילי

• היי, גם אצלי קורה אותו דבר ( לי אין שחלות פוליציסטיות ) מה שאני חושבת ש: 1 התמיכה לא מספיקה 2 שהביוץ שלך ( וגם שלי ) קורה לפני הזרקת אוביטרל ראשונה. זו יכולה להיות גם הסיבה למה הזרעה לא עובדת
  • אני ממש מרגישה שזה מחזור, זה גם לאט לאט מתחזק...אמנם זה עדין כתמים חומים ולא ״דם טרי״, אבל ככה מתחיל אצלי המחזור...

גם עשיתי בדיקה ביתית (12 יום אחרי זריקה), שלילי....

די מוזר לי, זה כאילו 28 יום - ואני מקבלת תמיד בין 32-34 יום...אולי בגלל תזמון הביוץ אז זה מסתדר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה