הייתי צריכה קצת לפרוק,מקווה לטוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן יצא לי כבר הרבה פעמים לקרוא פה וללמוד מניסיון הבנות פה,אני ובעלי התחתנו ביוני 2013 הפסקתי להשתמש בנוברינג כבר מאפריל ואז הווסת שלי לא הייתה סדירה,עברו עליי חודשים מאוד לחוצים אחרי החתונה אז לא ניסינו לפני ארבעה חודשים התחלתי לבדוק ביוץ,בדקתי ביוץ כל יום גם אם התשובה הייתה חיובית,המשכתי לבדוק בחודש הראשון ייצא שבייצתי למשך שבועים,ובשאר החודשים למשך ימים בודדים,בביוץ האחרון לא כל כך התעסקתי בזה וכמעט שכחתי לבדוק למרות שהריון זה הדבר שאני הכי רוצה בחיי במיוחד כרגע,וכשבדקתי הבדיקה אמרה שאני מבייצת וקיימנו יחסית,יום אחרי שבדקתי שוב כבר לא בייצתי וזה שונה מכל הפעמים האחרות,יכול להיות שהביוץ הקדים ופיספסתי אותו ויכול להיו שהביוץ היה ממש קצר הפעם מאשר לפני 3 חודשים גם התחיל להסתדר לי המחזור בתאריכם ממש מדוייקים מה שלא היה לפני,בדקתי עם בדיקות ביוץ בדיוק מתי אני מבייצת וקיימנו יחסיסים בזמנים הנכונים,לא נקלטתי עדיין,עברו עליי שלושה חודשים אחרונים מאוד קשים מנטלית עם רגעי לחץ רבים והרבה פעמים הרגשתי שאני חייבת להיות רגועה יותר כדי שזה יעבוד.
    את הביוץ האחרון כמעט ופיספסתי כמו שציינתי מקודם אבל כן קיימנו יחסים.היום אני אמורה לקבל מחזור,מידי פעם יש לי תחושה שהוא עוד שניה מגיע ומידי פעם יש לי פרפרים ותקווה שהוא לא יגיע,אני ממש רוצה את זה וכל כך פוחדת להיכנס ללחץ שוב כמו בפעמים הקודמות,בפעמים הקודמות יום יומיים לפני המחזור הייתי עושה 2-3 בדיקות היריון הפעם עשיתי אחת לפני יומיים והיא היתה שלילית יכול להיות שזה מוקדם מידי ויכול להיות שאין היריון בכל אופן אני ממש מתרגשת ולא יכולה לחשוב על שום דבר אחר,אני מחכה שהזמן יעבור ופוחדת לעשות עוד בדיקה היום כי אני פוחדת להתאכזב שוב כמו שכבר קרה לי 3 פעמים שהייתי בטוחה שנקלטתי ובסוף כלום.
    יש לי תחושה שגם הפעם לא נקלטתי אבל אני עדיין מקווה לטוב
    בעלי רצה לקנות עוד בדיקות היריון היום אבל אמרתי לו שאין צורך ,נמאס לי כבר להרגיש משוגעת ואובססיבית אני מקווה שלא אקבל מחזור היום או מחר ורק אז אעשה בדיקה.
    אין לי שום סימנים כמו שכתבו פה בעבר אין לי רגישות בחזה או בחילות אין כלום רק עייפות אבל זה נראה לי נורמלי.
    אעדכן בקרוב,
    מאחלת הרבה בריאות הצלחה ופוריות לכוווולןןןןןןן!!!!!:)
18 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה....

ליטלילי

• ליטלילי תודה רבה:)
    עשיתי היום בדיקה כשכביכול יש איחור של יום אחד במחזור ויצא שלילי,לעומת זאת בדיקת ביוץ יצאה חיובית,אני לא יודעת מה המשמעות אבל בינתיים אני ממש מאוכזבת:(
  • היי,
    לפי מה שאני יודעת, ביוץ יכול להתקיים במשך 72 שעות ולא יותר. יש חודשים שהוא מקדים ויש חודשים שמאחר ואפילו יש חודשים שלא מגיע.
    גם אני ניסיתי לבדוק עם מקלון ביוץ עם אני בהריון ובמקרה זה עבד, אבל ממש ממש לא הייתי מסתמכת על זה.
    לגבי התחושות שלך עכשיו, אני למדתי שאם אין רגישות בחזה אז זה סתם איחור, אבל זה משתנה מאישה לאישה ויש אפילו נשים שלא מרגישות כלום בתחילת ההריון.
    אני לא יכולה לרשום לך "אל תהיי לחוצה... את חייבת להרגע..." כי גם אני כמוך, לא מפסיקה לחשוב על זה לשנייה והכי מבינה אותך.

מאחלת לך המון בהצלחה!!!!
  • אולי זה הריון ועוד מוקדם לדעת אני מקווה שכן !!!!
    [

• תודה רבה לכן אתן פשוט מקסימות!!!!
    מחכות לי עוד שתי בדיקות היריון בארון במקלחת זה ממש קשה לא להתקרב אליהן אני ממש נאבקת בעצמי חח..אני יודעת שאולי כדאי לחכות ולא לעשות מחר בבוקר כי זה רק איחור של יומיים אבל הסקרנות הזאת משגעת אותי,בכל אופן אני ממש מעריכה את כל מה שאתן רושמות לי זה ממש מחמם את הלב ועוזר לי לעבור הכל בשפיות,כי בעלי כבר חושב שאני משוגעת חחח
    מחזיקה אצבעות לכולנו!!!!!
    הרבה בריאות ופוריות:)
  • יש חדש?
    החזקת מעמד מבלי לעשות עוד בדיקת הריון בייתית??
    אם עדיין מאחר לך מציעה שתקבעי תור לבדיקת דם למחר בבוקר.

• היי,אין חדש,עדיין מאחר(ביומיים),אין רגישות בחזה,בדיקת היריון שניה (שעשיתי היום בבוקר חח) יצאה שלילית,אני אחכה עוד יומיים אולי המחזור יגיע ואם לא יגיע (הלוואי) אעשה את הבדיקת היריון האחרונה שיש לי בבית,אני פוחדת להתאכזב ולכן לא רוצה ללכת לרופא ולעשות בדיקת דם לשווא:(
    נ.ב- בדיקת ביוץ מהיום היתה חיובית…
  • אני בדיוק באותו מצב כמוך, 3 ימים איחור, 2 בדיקות שליליות. נקווה שמדובר בביוץ מאוחר! שמעתי שחום הגוף התחילת הריון נשמר בסביבות 37 מעלות.. מדדת?
  • בדיקות הריון לא תמיד צודקות ב 100% ולכן כדאי לעשות בדיקת דם..
    אבל כדי לא לפתח ציפיות שווא אני מציעה לחכות עוד יומיים (עם כמה שזה קשה)ואז לעשות בדיקת דם אם המחזור לא מגיע כמובן
    בהצלחהה!!
  • מחזיקה אצבעות בשביל שתיכן elle , anonimit

תעדכנו!!!!

elle- מקווה מאוד שבדיקת הביוץ החיובית כן תבשר משהו טוב, למרות שאין מה להסתמך עליה בכלל
  • שלום לכולן,הלכתי היום לרופא נשים ,הוא נתן לי להבין שככל הנראה לא מדובר בהיריון כי אני כבר ב4 ימים איחור ואף בדיקה ביתית לא יצאה חיובית-(עשיתי 3), בכל אופן הוא אמר לי לחכות עד יום ראשון ואם עדיין המחזור לא יגיע אז לעשות בדיקות דם.
    ואם הבדיקות דם שליליות אז לקחת UTROGESTAN 200 MG כדור אחד ליום למשך שבוע מה שאמור לגרום למחזור-מישהי לקחה את זה בעבר?האם זה ישבש לי את התארכי ביוץ וכו'?

אני חושבת שזה לא היריון כי גם אני לא מרגישה שום סימנים וגם כל התוצאות של הבדיקות שליליות,עם כל האכזבה אני מחכה כבר לנסות שוב, מתפללת ומחזיקה אצבעות לכולן פה והמון תודה על התמיכה!

בנוסף הוא לא היה נחמד בכלל ודי נפנף אותי כהרגלו,יש למישהי רופא/ת נשים מומלץ/ת
    באזור המרכז,אני מהרצליה אבל בשביל רופא/ה נחמד/ה אני מוכנה לסוע כמה שצריך.
  • ELLE אני באותו מצב, ולדעתי לא כדאי לך לקחת כדורים. במיוחד שהרופא היה לא נחמד, כנראה שהעבודה בשבילו זה פס ייצור, והוא כבר יודע מראש מה לומר בכל מקרה.
    אני חושבת שהגוף יודע להתמודד לבד עם התהליכים שמתרחשים שם. שמעתי שהמחזור יכול להקדים או לאחר עד 10 ימים וזה נחשב נורמלי, זאת אומרת שאנחנו צריכות לחכות ליום שלישי 28.1.2014, ואם גם אז לא נקבל מחזור, אז נעשה בדיקת הריון שאולי תראה לנו 2 קווים :)
  • היי בנות,
    אני יכולה לספר לכן מניסיוני האישי:
    אני ניסיתי להכנס להריון 9 חודשים. בחודש התשיעי המחזור איחר לי. למשך שבועיים עשיתי בדיקות בייתיות ובדיקות דם והכל יצא שלילי. ניגשתי לרופא נשים שלי (המדהים) והוא נתן לי כדורים להחזיר את המחזור, אני לא זכורת את שמם. לקחתי למשך שבוע את הכדורים ועדיין לא קיבלתי מחזור. חזרתי לרופא נשים עם איחור של שלושה שבועות, בדיקות דם וביתיות שליליות והתחלה של כאבים בחזה והרגשה שהמחזור מגיע כל רגע. רופא הנשים שלי עשה לי בדיקת אולטרסאונד וגילינו שאני בשבוע 4. ראינו רק שק הריון וחלבון.
    אני מקווה מאוד שזה גם המצב שלכן!!!
    דרך אגב, קראתי בפורומים שהכדורים להחזרת המחזור יכולים לפגוע בעובר, אז רק שתדעו שיש לי עכשיו ילדה בת 1.7 מדהימה וכל ההריון היה תקין.
    עכשיו גם אני מנסה להכנס להריון, בפעם השנייה. אנחנו מנסים כבר יותר מ-9 חודשים

בכל אופן, שיהיה לכן המון בהצלחה.

רופא נשים- דר' יואב פלד.
    אני נגשת אליו למרפאה בראש העין. אני חושבת שהוא יושב בעוד מקומות.
  • וואו תקשיבי הסיפור שלך מדהים!ומאוד מעודד!החלטתי לא לקחת את הכדורים אני עדיין מחכה לבדיקות דם שאעשה ביום ראשון,ונראה מה התוצאה מצד אחד קשה מאוד לאבד תקווה כי אני כן רוצה לצפות למשהו טוב אבל מצד שני אני לא רוצה להתאכזב שוב ושוב,בכל אופן אני בטוחה שמאוד עזרת להרבה מאיתנו שכבר איבדו תקווה והחזרת לי את האמונה שאולי יש עוד סיכוי קטן שזה לא איחור של 5 ימים,הפסקתי לעשות בדיוק ביתיות אחרי השלישית ועכשיו כל מה שנותר זה לתת לזמן לעשות את שלו.
    מאחלת לך ולכולנו פוריות בריאות ובדיקות היריון חיוביות:)
  • היי ,רק רציתי לעדכן שהמחזור עוד לא הגיע,הוא מאחר כבר ב6 ימים,
    היום עשיתי בדיקה ביתית (רביעית) שיצאה שלילית.-כבר התרגלתי
    מחר ב8 בבוקר הולכת לעשות בדיקת דם.
    התחילה לי ממש מעט רגישות בחזה ואני עייפה כל הזמן.
    לא חושבת שאלו סימנים שמצביעים על היריון, אבל מתפללת שהתשובה מחר תהיה חיובית.
    אחרי שבוע של אי וודאות אני מקווה לטוב.
    שבוע טוב ומלא בשורות טובות לכולן!
  • את בטח בעיצומה של הבדיקה.

מחזיקה לך אצבעות שתצא חיובית

מחכה לעדכון!!!!!!!!!
  • גם לי זה קרה,
    במשך 14 ימים היה לי איחור ועשיתי מלא בדיקות הריון שיצאו שליליות, רק אחרי שבועיים פתאום ראיתי פס!
    אבל תעשי בדיקת דם, זה הכי וודאי,
    שיהיה בהצלחה:)
  • נוווווו מה יצאאאא???
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה