היי לכולן יצא לי כבר הרבה פעמים לקרוא פה וללמוד מניסיון הבנות פה,אני ובעלי התחתנו ביוני 2013 הפסקתי להשתמש בנוברינג כבר מאפריל ואז הווסת שלי לא הייתה סדירה,עברו עליי חודשים מאוד לחוצים אחרי החתונה אז לא ניסינו לפני ארבעה חודשים התחלתי לבדוק ביוץ,בדקתי ביוץ כל יום גם אם התשובה הייתה חיובית,המשכתי לבדוק בחודש הראשון ייצא שבייצתי למשך שבועים,ובשאר החודשים למשך ימים בודדים,בביוץ האחרון לא כל כך התעסקתי בזה וכמעט שכחתי לבדוק למרות שהריון זה הדבר שאני הכי רוצה בחיי במיוחד כרגע,וכשבדקתי הבדיקה אמרה שאני מבייצת וקיימנו יחסית,יום אחרי שבדקתי שוב כבר לא בייצתי וזה שונה מכל הפעמים האחרות,יכול להיות שהביוץ הקדים ופיספסתי אותו ויכול להיו שהביוץ היה ממש קצר הפעם מאשר לפני 3 חודשים גם התחיל להסתדר לי המחזור בתאריכם ממש מדוייקים מה שלא היה לפני,בדקתי עם בדיקות ביוץ בדיוק מתי אני מבייצת וקיימנו יחסיסים בזמנים הנכונים,לא נקלטתי עדיין,עברו עליי שלושה חודשים אחרונים מאוד קשים מנטלית עם רגעי לחץ רבים והרבה פעמים הרגשתי שאני חייבת להיות רגועה יותר כדי שזה יעבוד.
את הביוץ האחרון כמעט ופיספסתי כמו שציינתי מקודם אבל כן קיימנו יחסים.היום אני אמורה לקבל מחזור,מידי פעם יש לי תחושה שהוא עוד שניה מגיע ומידי פעם יש לי פרפרים ותקווה שהוא לא יגיע,אני ממש רוצה את זה וכל כך פוחדת להיכנס ללחץ שוב כמו בפעמים הקודמות,בפעמים הקודמות יום יומיים לפני המחזור הייתי עושה 2-3 בדיקות היריון הפעם עשיתי אחת לפני יומיים והיא היתה שלילית יכול להיות שזה מוקדם מידי ויכול להיות שאין היריון בכל אופן אני ממש מתרגשת ולא יכולה לחשוב על שום דבר אחר,אני מחכה שהזמן יעבור ופוחדת לעשות עוד בדיקה היום כי אני פוחדת להתאכזב שוב כמו שכבר קרה לי 3 פעמים שהייתי בטוחה שנקלטתי ובסוף כלום.
יש לי תחושה שגם הפעם לא נקלטתי אבל אני עדיין מקווה לטוב
בעלי רצה לקנות עוד בדיקות היריון היום אבל אמרתי לו שאין צורך ,נמאס לי כבר להרגיש משוגעת ואובססיבית אני מקווה שלא אקבל מחזור היום או מחר ורק אז אעשה בדיקה.
אין לי שום סימנים כמו שכתבו פה בעבר אין לי רגישות בחזה או בחילות אין כלום רק עייפות אבל זה נראה לי נורמלי.
אעדכן בקרוב,
מאחלת הרבה בריאות הצלחה ופוריות לכוווולןןןןןןן!!!!!:)