איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו,
    קרה כאן למישהי שהיא גילתה שהיא בהריון אחרי שהיא עשתה בדיקת הריון ביתית שלילית? המחזור שלי מגיע גג אחרי 32 יום, והוא מאחר לי אומנם רק ביום, אבל בחיי שזה מעסיק אותי יותר מדי!
    עשיתי בדיקה בבוקר והיא יצאה שלילית. לבינתיים המחזור אינו מופיע.
    אני מנסה להרגיע את עצמי איכשהו... וזה לא לגמרי הולך... ואני עוד בתקופת מבחנים...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי..

אני עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ויום אחריי הבטא הייתה חיובית..

תעשי בדיקת דם

ליטלילי

• הייתי בדיוק היום אצל רופאה אבל הרגשתי טיפשי לבקש כל כך מוקדם. במיוחד שהרופאה הזאת הייתה מלחיצה לאללה. למה אנשים הולכים להיות רופאים אם הם מפחידים?!.... נראה לי אני פשוט אחכה כמה ימים וזהו...
  • למה את עושה חשבון לרופאה???? זו זכותך לבקש הפניה בכל זמן שאת רוצה. מה זה עניינה?

חוץ מזה, למה את חושבת שזה מוקד? אם יש הריון את כבר יכולה לזהות אותו בבדיקת דם..

בהצלחהההה

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה