אתן מתכוונות לראות בייביבום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתלבטת..........

בעלי קצת מפחד שאראה, כבר אמר לי כמה פעמים היום "מאמי, אולי לא תיראי היום בייבי בום"? זה נורא מטריד אותו מה שזה עלול לגרום לי
    האמת שאני לא ככ יודעת למה לצפות.

זה יכול לדכא אך יכול גם לתת מוטיבציה
    מה איתכן.....??

ליטלילי

8 תגובות
עמוד 1
  • אני מצפנ בכליון עיניין. ברור לי שאני אבכה בטירוף אבל אני רותה ממש. מקווה שייתן כוחות בייחוד היום :-\

• היי, אני ממש לא וזה לא קשור רק לעובדה שיש לי מבחן ביום חמישי ....
    אני חושבת שהקונספט הזה פשוט נוראי.............. כאילו מי ירצה שיראו אותו ברגעים כאלה לכל ארץ ישראל? פשוט מזעזע
  • לא רציתי לראות... התלבטתי... בסוף ראיתי. בכיתי המון... קצת התרגשות והרבה קנאה. אני גם רוצה... גם רוצה להחזיק את התינוק שלי ולהתרגש ממנו. אלו החיים. גם בעבודה לא חסר כולן בהריון חוץ ממני. מיואשת
  • אין סיכוי...
  • התלבטתי מאוד ובסוף ראיתי....

היה לי קצת עצוב אבל בעיקר מרגש

והאמת? קצת נתן מוטיבציה להמשיך.... כדי להגיד לשם גם!

החדירה לפרטיות - נוראית בעיניי בחיים לא הייתי מסכימה שכל המדינה תיראה אותי במצבים כאלו פרטיים ואינטימיים!!

אבל אם יש מי שמוכן להראות - יהיה מי שיראה .

יאאלה ממשיכים בשיגרה
    שיהיה שבוע מוצלח לכולן...

ליטלילי

• מה שמצחיקנשאני מאוד אוהבת את התכניות האלו האמריקאיות. יש תכנית שנקראת-תיילדי אותי בערוץ הבריאות. אבל כשזה כאן בארץ זה ניסיון לריגוש זול. הם משאירים קטעים משפילים בעריכה וכמובן מלהקים דמויות שמתאימות לאח הגדול ולא לתכנית כזו. פשוט צהוב אז זה מרגש כי לידה מרגשת אבל אפשר היה להכניס זוויות הרבה יותר איכותיות. בעיניי
  • לא , ראיתי משחקי השף .

/]
  • לדעתי תוכנית מקסימה ואכן משקפת די הרבה ממה שקורה שם בחדר הלידה.
    זו חוויה לראות להבין ומי יודע ב"ה יפתח דלתות לכול מי שמחכה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה