היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז אחרי שקראתי המון המלצות על כך שדיקור סיני עוזר לשחלות פוליציסטיות ובכלל להיכנס להריון - אני רוצה לנסות ולהתחיל טיפולים.
יש למישהי המלצה על מקוםו טוב בתל אביב/מרכז לדיקור סיני שמתמחה בפוריות?
8 תגובות
עמוד 1
פוקה, אני עשיתי דיקור סיני בזמן טיפולי הפרייה- דרך רפואה משלימה של כללית- באם המושבות פ"ת- ממליצה בחום יש הם מקדר טל והוא מקסים ונחמד מאוד ממליצה עליו.
כל מה שקורה זה לטובה
הי פוקה, גם לי יש ניסיון טוב עם טיפול בשחלות פוליציסטיות אצל אהרון זיזוב בתל אביבאני מוסיפה לינק להמלצה שלי באתר שלו המלצה למטפל בדיקור סיני הרבה הצלחה, מירי
אז זהו, בגלל שאני די מצומצמת אני מנסה דרך כללית, יש לי מחר פגישה איתם אבל אני רוצה לבדוק עוד אופציות...
מירי - כמה הוא לוקח? נשמע די טוב ועוזר
היי פוקה גם אני עושה דיקור סיני אני עושה אצל אודי לוריא, תרשמי אותו בגוגל ותמצאי הוא ממש טוב, הוא לוקח 230 שקלים והוא נמצא ברמת גן
ממליצה בחום כבר עשיתי גם דרך קופת חולים כללית וגם אצל מישהו אחר בפרטי ואני הכי מרוצה ממנו
היי,
ממליצה לך לנסות גם כיוון אחר. לי יש בעיה של רירית רחם דקה ואחרי שנה אינטנסיבית של טיפולים ואפס הצלחות (כולל דיקור) הלכתי לנטורופתית-רפלקסולוגית שמתמחה בפריון והיא ורק היא הצליחה לעבות לי את הרירית וכך נכנסתי להריון! היא מטפלת בשלל דברים שקשורים לבעיות בפוריות, גם בשחלות פוליציסטיות. ממליצה לך בחום לדבר איתה! קוראים לה שירלי תדהר - תריצי חיפש בגוגל, יש לה אתר.
בהצלחה בכל מקרה!
מיכל, נישמע מעניין..... מה בערך העלויות של טיפולים כאלו?
ליטלילי
היי,
לא זול... אבל שווה כל שקל (לא שהטיפולים וההורמונים זולים, כן..?) ראשית היא עושה שני מפגשי תשאול והכוונה שהם היקרים ביותר - 1400 שקל לשניהם. אח"כ כל טיפול עולה 350 - המחירים כאמור נכונים לכשאני טופלתי, לא יודעת אם המחירים זהים גם היום. בנוסף מאחר והיא נתורופטית היא גם ממליצה כחלק מהטיפול לקחת פורמולות שהיא מרכיבה, ומחיר הפורמולה תלוי במה שהיא שמה בפנים, שזה תלוי בבעיה שלך.
לא זול, אמת, אבל גם דיקור וטיפולים לא זולים וגם גידול ילדים לא זול :) אבל זה בהחלט שווה כל שקל כשמקבלים בטא חיובית! :)
בהצלחה!!!
קודם כל תודה לכן בנות אהובות על התשובות!
הלכתי לייעוץ דרך כללית, יום ראשון בלי נדר יש לי טיפול ראשון :) האמת שזאת פעם ראשונה, אני רוצה לראות איך זה... והכי הכי, אני מקווה שזה יעזור - החודש מתכוננים להזרעה שניה בעזרת ה׳
שיהיה חודש מלא בבשורות טובות ואחרון בשבילנו עם בטא חיובית!