אולטרסאונד ראשון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן! צהריים טובים!
    היום בבוקר הייתי באולטרסאונד ראשון - זה היה מדהים, אני רק עכשיו מתחילה לעכל לאט לאט את מה שראיתי. בינתיים הכל תקין - כל השקיקונים שאמורים להיות, וכל הנוזלים למיניהם נמצאים שם, וכן, יש דופק, איזה רגע מדהים זה! וזה כל כך קטן!! פיצי!! עם דופק!! 4.4 מ"מ!!
    מסתבר שההריון יותר צעיר ממה שחשבתי - עד היום בבוקר לפי החישוב של המחזור האחרון הייתי שבוע שביעי + 5, אחרי המדידה של "פיצי" היום בבוקר, הטכנאית אולטרסאונד אמרה שגיל ההריון המעודכן הוא בעצם שבוע שישי + 1. ואני כבר הייתי בטוחה שתופעות הבחילה וההקאות פסחו עליי - עד עכשיו ברוך השם, אכלתי כמו גדולה! אמה מה - מסתבר שזה עוד יכול להגיע ולהפתיע אותי בהמשך ואני ממש לא רוצה שזה יבוא.. אני לא יודעת להקיא ואני נלחצת מזה..
    אני ממש מתרגשת, ואני לא יודעת מתי לספר למשפחה של בעלי - אמא שלי ואחותי היו הראשונות (אחרי בעלי כמובן..) לדעת, אין כמו אמא שלי ואחותי בכל העולם! אבל מתי נספר למשפחה שלו..? חשבנו אולי בסופשבוע הקרוב אבל זה פתאום נראה לי מוקדם מדי.. אתן חושבות שאולי עדיף לחכות עוד קצת..?

זהו בינתיים, שיהיה המשך יום נפלא!
7 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה!!! איזה מרגש!!!
    אנחנו סיפרנו רק מחודש שלישי (לצערי בגלל ניסיון כואב)
    כמובן שלמשפחתי קודם וכל השאר אח"כ.

אבל לא יודעת אם זה רלוונטי, אנחנו לא בקשר טוב עם המשפחה של בעלי.

• בשעה טובה
  • מזל טוב! שימשיך קל!
  • אני סיפרתי לבעלי כמובן מיד
    לאמא בשבוע 7
    ולכל השאר רק אחרי הסקירה המוקדמת...

• מה זה סקירה מוקדמת? באיזה שבוע עושים את זה ?
  • בודקת אם מופיע סרגל הריון..
  • בשעה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה