מתי להכנס להריון אחרי הפלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

עברתי הפלה עם כדורים (ציטוטק) בשבוע +8, כי העובר הפסיק להתפתח משבוע +6.
    אני עכשיו שבועיים וחצי אחרי ההפלה, וקיבלתי שוב מחזור. בבית חולים אישרו את זה שזה באמת מחזור ולא סתם דימום, ואמרו לי שהביוץ יהיה בעוד כשבועיים.
    האם כדאי לנסות להכנס להריון שוב? או שעדיף לחכות לעוד מחזור ורק אז לנסות?
    אם אני אני אנסה עכשיו יש סיכוי להפלה נוספת כי לא נתתי מספיק זמן לרחם להתאושש?

אשמח לקבל תשובות =)
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    צר מאוד כשזה קורה... גם אני עברתי הפלה כזאת. הרופא שלי אמר לחכות חודש לפני ניסיון להריון חדש, לפספס מחזור אחד של ביוץ. אם לא מחכים מחזור אחד זה באמת מעלה סיכון להפלה חוזרת.
  • חיבוקים, מצטערת לקרוא...

זה משהו שרק רופא הנשים שלך יכול להמליץ.
    לפי גילך, היסטוריה רפואית ובריאותית ועוד קריטריונים

בהפלה שאני עברתי, הרופאה שלי אישרה לי לנסות מיד
    בזכות הריון תקין וגיל צעיר.

ובאמת, התנקיתי, טבלתי, ונקלטתי עם תהל שלי
    מאחלת לך הריון תקין ארוך וקל בקרוב

• מקווה שתתאוששי מהר...

• תודה לכן =)
    כל כך קשה לי לחכות... אני ממש רוצה כבר להיות בהריון שוב.
    הייתי ממש מאוכזבת מההפלה.
    ובגלל שזה הריון ראשון, אין לי תינוק בבית להתנחם בו..
  • אני מאד מבינה אותך, באמת זה קשה להפיל במיוחד שאין לך תינוק בבית,
    אבל מתוקה את תקחי את זה קשה, זה עובר, יותר מ50% נשים מפילות, ובין נשים שיש להם ילדים ובין נשים שזה ההריון הראשון שלהם, האחוזים הגדולים יותר זה נשים שנכנסו פעם ראשונה להריון,
    לא נורא אל דאגה
    את צריכה לשמוח שב"ה את יכולה להכנס להריון, יש כאלו שמחכות המון שנים ולא נכנסו אפילו פעם אחת.

את תראי את תנסי מהר,
    לגבי מתי ואיך, כדאי לשאול רופא, בדר"כ הם אומרים לחכות קצת

תחזיקי מעמד ומחזיקה לך המון אצבעות
  • אוי מתוקה זה כ" כ קשה לחוות הפלה. לצערי חוויתי 2 הפלות ומאוד מקווה שלא יהיו עוד. בעיקרון רק הרופא שלך יכול להמליץ לך כיוון שיש לו את כל הנתונים וכו'. בד"כ ההמלצה לחכות מחזור אחד ובמקביל לעשות מעקב א"ס ובטא. הנחמה שאני יכולה לנחמך שבעז"ה תקלטי מהר ועם הזמן תשכחי את החוויה הזו.

• [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה