איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אני מנסה להיכנס להריון מזה חצי שנה. חודששעבר היה לי איחור של שבוע כשלבסוף המחזור הגיע :( החודש ישלי איחור של יומיים ואין לי כאבי מחזור או משהו שמסמן על כך בכלל ( שבחודש הקודם כן היו לי כאבי בטן בשבוע של האיחור) מצדשני אין גםשום סימן שמסמן הריון. אני מתלבטת האם לעשות בדיקה ביתית או לחכות עוד קצת. מה דעתכן?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, ממליצה לך לעשות בדיקה ביתית להרגעה עצמית אם היא תצא שלילית והמחזור לא יגיע תלכי לעשות בדיקות דם. אם היא תצא חיובית אז כמובן מזל טוב !!! ובקשר לסימני הריון ,בדרך כלל אין בשלב מוקדם כזה שום סימנים .. ברוב המקרים . ( כמובן יש מקרים חריגים אבל עדיין)... אצלי המחזור איחר ביום וישר הלכתי לעשות בדיקה ביתית , כי המחזור שלי בול על השעון כל 28 יום ולשימחתי הבדיקה יצאה חיובית !!! והסימנים הופיעו רק בשבוע 6-7 שיהיה בהצלחה תעדכני !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה