מי מטופלת באסותא ראשון?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני דיי אבודה ומנסה להתחיל להבין עכשיו מה עושים.. אחרי שנתיים וקצת של טיפולי הזרעה והורמונים נתחיל הפריה
    מי שמטופלת בראשון בבקשה שתכתוב לי את התרשמותה- ובעיקר מי הרופא המטפל ועל מי יש המלצות...
    תודה רבה
13 תגובות
עמוד 1
  • הי קרן,
    את השאיבות וההחזרות ביצעתי באסותא ראשל"צ, שם הרופא המטפל בידרך מכבי עבד.
    סך הכל בסדר שם, קצת מיושן, אבל בסדר.
    נראה לי שלפני הכל את צריכה להחליט על רופא והוא קובע איך איפה ומה..
    אני הייתי מטופלת של דק' ברקוביץ, דרך מכבי. הגעתי לשם רק להשאיבות וההחזרות.
    שיהיה לך בהצלחה!
  • אני עשיתי שם את השאיבות והחזרה אחת.
    רופא מטפל ד"ר ברקוביץ.שעשה גם את השאיבה וגם את ההחזרה.
    צוות מאוד נחמד.
    מקום בסדר.

:)
  • תודה לכן!
    שמעתן על רופאים אחרים שם?
  • אני עשיתי טיפולים באסותא בראשון.
    זה היה לפני שנתיים בערך. הייתי מרוצה מהצוות ובעיקר אהבתי את הרופא שטיפל בי - אריאל וויסמן. הוא מאוד נחמד, מקצועי ותמיד נתן לי ביטחון והרגשה טובה. עשיתי 3 טיפולי IVF ( נקלטתי בשלישי ). הבן שלי עכשיו בן שנה ואם אני אחליט לחזור לטיפולים אני אלך לאסותא ראשון.
    בהצלחה!
  • תודה.. הוא מטפל בי עכשיו בבריאות האשה. הבעיה שהוא מאוד עמוס ואז לא תמיד סבלני וגם לא באמת מסתכל לך בעיניים. מצד שני שמעתי שהוא טוב
  • אין עוד מישהי שמכירה שם את הרופאים וממליצה?
    עכשיו אני בכלל בלחץ לרופא טוב אחרי שהגבילו את הטיפולים
  • גם אני הבנתי שברקוביץ עושה שם את הטיפולים ומקבל בגב"ש, ברקוביץ ממש מקסים ולמרות שהוא עמוס הוא נותן מענה לכל שאלה ואין מצב לפספס חודש איתו (הוא קובע תור ברגע שאת מעדכנת שקיבלת, ממש כמו פרטי)

אבל אני חושבת שפשוט תמצאי רופא שמתאים לך ואת מתחברת אליו ולפי זה תעשי את הטיפולים, גם אם הם לא באסותאט ראשון.. אני חושבת שחיבור וחופשיות עם רופא זה הרבה יותר חשוב מאשר מיקום על הטיפול... לדעתי
  • גם אני עשיתי הפריות באסותא ראשון והחוויה שלי שונה.הרופא שלי הוא אבי צפריר מהכללית, מומלץ סובלני ומדהים.
    לגבי הצוות באסותא לא התרשמתי לחיוב כול פעם טירטרו אותי עם ניירת טיפשית שהם היו אמורים לטפל, פעם אחת שמעתי בזמן שאני ממתינה לרופא את צוות האחיות מדבר בצורה מאוד לא מקצועית על אחד הרופאים. מבחינתי הייתי חוסכת לעצמי כסף ועושה בבית החולים.
  • תודה לכן.
    בדקתי באתר של מכבי וקיבלתי התחייבות לאסותא. מה עכשיו? אני קובעת עם הרופא שאני רוצה דרך אסותא? מתקשרת אליהם ישירות? איך זה הולך?
    תודה לכן!
  • היי אני הייתי מטופלת באסותא ראשון דר׳ר ברקוביץ
    ואני רוצה להגיד לך שהיחס שם מעולה האחיות מקסימות
    הרופא מצויין!!! נתן פיתרון מהיר לכל דבר והתוצאות ברוך ה׳
    היו נפלאות!!!!
    בהצלחה
  • תודה.. אני רואה הרבה תגובות חמות על ברקוביץ אבל הרופא שלי זה וויסמן.. לא נעים לי להחליף אותו. הוא גם נחשב טוב! אבל זה מעודד אותי לכיוון אסותא ראשון
    יעליאא איך זה הולך- אני מתקשרת לתאם פגישה?
  • אם את מטופלת אתל רופא אז הוא צריך להפנות אותך
    וזה תלוי אם הוא עובד עם הבית חולים הזה.
    ד׳ר ברקוביץ עובד שם ובבי׳ח מאיר וכל הביקורים אצלו היו נעשים דרך הקופה
    אין לך מה לעשות באסותא אם זה לא שאיבה או החזרה
  • הרופא שלי עובד שם. הוא אמר לי שאני צריכה לבחור בית חולים.
    אני אברר עם בריאות האשה איך זה הולך.
    אני מקווה שהכל יסתדר ויהיה חלק. בינתיים צריך לחכות חודש בלי הורמונים ולהמתין לתוצאות של הבדיקות וכו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה