היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני בשבוע 29 וכבר שלוש שבועות בשמירת הריון ואני חושבת שאני מתחילה להשתגע אסור לי להתאמץ יותר מידי כי אז מגיעים צירים... והאמת שמתחיל להגמר לי מה לעשות... אז בין כלים כביסה ושטיפה...מה עוד אפשר לעשות כדי להעביר את הזמן שנותר?
4 תגובות
עמוד 1
לא קל בכלל... תארגני לעצמך סדרות/ספרים/אתרים מעניינים תרגישי טוב
גם אני הפסדתי מלא כסף...והאמת שגם להוציא את השמירה הזאת זה היה סיוט עברתי השפלה מהרופאה הקודמת (ההמלצה שלה הייתה להפסיק להביא ילדים ) פשוט עברתי קופת חולים ושם היה לי קשרים עם מנהל המרפאה שדאג לי...
גם אני הפסדתי מלא כסף...והאמת שגם להוציא את השמירה הזאת זה היה סיוט עברתי השפלה מהרופאה הקודמת (ההמלצה שלה הייתה להפסיק להביא ילדים ) פשוט עברתי קופת חולים ושם היה לי קשרים עם מנהל המרפאה שדאג לי...
לראות סדרות שלמות (ממליצה על האנטומיה של גריי והאישה הטובה). לקנות פאזל עם 1000 חלקים לחפש ספרים טובים