סקר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז מה התחביבים שלכן ?
    מה מתכננות לחופשת לידה או מה עשיתן בחופשת לידה?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני בחופשת לידה שלי (לא שאני בהריון, אבל בעתיד הקרוב בעז"ה) רוצה ללמוד בקורסים בניית הדמיות. אני רוצה לקחת חלל מסויים ולעצב אותו, לבנות בו, להכין בתים, מטבחים, חדרים וכו'..
    זה חלק מהמקצוע שלי, רק שאני לא הכי מדוייקת. בא לי לפתח את זה עוד יותר...
    בחופשת לידה הקודמת לא עשיתי כלום... טיילתי כל היום, נחתי, עשיתי ממש פסק זמן מהחיים השיגרתיים וחפשתי עבודה חדשה.

l]
  • אני לא הייתי ממליצה לתכנן יותר מדי......
    בחופשת לידה הקודמת ביליתי את רוב הזמן עם הילדה על הידים ועד שהיא נרדמה היא היתה מתעוררת אחרי חצי שעה..
    מקווה שהילד הנוכחי יהיה קצת יותר רגוע ואז יש סיכוי שאני אמיין תמונות באלבומים, אסדר ארונות, אקרא מלא מלא מלא, אאפה עוגות יפות ומקושקשות ואלך לסידורים ולקניות בבקרים בלי הלחץ של למצוא סידור לילדים

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אני כבר כמעט 4 שבועות אל תוך חופשת הלידה ובקושי יש לי זמן לעצמי
    שלא לדבר על משהו אקסטרה
    אבל עבודה חדשה אני בטוח אתחיל לחפש בעוד חודש
    או אולי אפילו בעוד חודשיים....
  • אני כבר שבועיים בחופשת לידה בנתיים אין ממש זמן לעשות משהו מעבר
    אני עם אופיר כול היום יוצאת איתו לטייל בפארק כול יום זה חובה
    ואז בערב יוצאים לקניון וכאלו ...
    אני לא מוצאת זמן לעשות דברים עבורי כמו בישול אפייה או סתם לצפות בטלוויזיה
    מה שבטוח אני אהיה חייבת להתחיל לחפש עבודה .. אני אתחיל בעוד חודש חודש וחצי לחפש עבודה חדשה..

משיחית- אם אפשר לשאול
  • אני אוהבת ספורט ואני אוהבת לדעת דברים , לקרוא מחקרים ,מאמרים מעולם הרפואה ולא רק
    באיתמר כל היום טיילתי ,הליכות הליכות ועוד הליכות ,העגלה שלו עשתה קילומטרג' של אוטו
    עם איתי הייתי בחופש הגדול עם איתמר ככה ששרצנו בגינה או בבית עם מזגן , חברים , נסענו לירושליים לבית מלון , ואז התכוננתי למבחנים בין הנקה להנקה . לא משעמם בכלל , אבל באיתי היה הרבה יותר קל
  • בתחילת ההריון עבדתי בחנות ועזבתי כי זה כלל פריקת סחורה
    אחר כך עבדתי במשרד אבל זה שיעמם לנ אז עזבתי
    אני מסיימת לימודים במרץ אז אחפש משהו בתחום
    תעשיה וניהול עם מערכות מידע
    מישהי מכירה משרה כזו באיזור הקריות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה