הגבלת הפריות חוץ גופיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתן את הכתבות על הגבלת הפריות חוץ גופיות לשמונה טיפולים??? אני בשוק מהמדינה שלנו ובייחוד משרת הבריאות ה... אני אפילו לא רוצה לבטא את מה שאני חושבת עליה
10 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי את הכתבה אתמול בynet, זה נורא עיצבן אותי.

מי הם בכלל שיחליטו כמה טיפולים דרושים לזוג, ואיך הזוג אמור להרגיש במשך התהליך הזה???
    ועוד אחרי שמסתיימים 8 טיפולים ללא הצלחה צריך לעמוד מול ועדה שתחליט מה יהיה המשך הטיפול....
    גם ככה נורא קשה בכל התהליך הזה,אבל לאאאא, זה לא מספיק להם הם רוצים להתעלל בזוגות עוד יותר רק בשביל עוד כמה שקלים מסכנים..
  • פשוט חוצפה!!!!! יש לי חברות שנכנסו להריון אחרי 9 שנים ו 11 שנים מי הם בכלל שישפטו אותנו ויחליטו בשבילנו אני כ"כ כעוסה!!!
  • זה מתאים לרופאים להסתכל על החלק הפיזי וזהו.
    אני מבינה את הטיעונים שלהם ויש בזה משהו מצד שני- הם בצורה הכי ברורה מורידים את היעילות של הטיפולים!!! כי הם מוסיפים לחץ. בעצם זה כמו לתת כמה טיפולים ואחכ לשים ככ הרבה לחץ שמכשיל את הטיפולים!
    גם לי יש חברה שנכנסה להריון אחרי 10 שנים!!
  • יותר מכל זה הכעיסו אותי תגובות של אנשים לזה
    כמובן שאלו אנשים שאין להם מושג וחצי מושג מה זה להיות בטיפולים ולא להיות יכןלים בקלות להביא ילדים כמו כולם.

תגובות כמו - טוב מאוד, למה אני צריך לתת כסף כדי שיהיו להם ילדים
    ו - יופי הגיע הזמן שנשים יעברו יותר מהר לתרומות של ביציות

ועוד כאלה בסגנון

היום בבוקר אמא שלי סיפרה יל על הכתבה אז ישר הסתכלתי.

הייתי ממש קרובה ללהענס להתקף חרדה.!!! אנחנו כבר עברנו 4 טיפולים. ז"א שנישארו לי עוד 4 . ואם לא???? אז מה??? נתחיל לשלם עוד כסף לפרטי על מה שאנחנו כבא משךמים על תרופות , הפסד ימי עבודה ונסיעות? והנפש?
    וואו אני כלכך כועסת!!!!!!!!!!!!" על הכל!!!

ליטלילי

• ליטללי זו בדיוק היתה התגובה שלי-חרדה.
    אני מקווה שיהיה שיקול דעת. מישהי בגילך לא יעבירו לתרומה הרי
    וחוצמזה שברור לי שאוטוטו את נקלטת... אני מקווה בשהילך. יש לך גישה נהדרת וזה לטובתך
  • לא רק שלא יעבירו, אני גם לא רוצה.
    למה??? אחרי 8 טיפןלים בלבד זה הפיתרון שלהם? לתת לי של מישהו אחר?

אני כל היום על דמעות בעיניים מההחלטה המטןמטמת הזאת!!

ליטלילי

• כל כך התעצבנתי מהכתבה הזו, כל כך הכעתי על ההחלטה ועל אמנון לוי שהעלה את זה לסדר היום הציבורי וגרם להם לחשוב על הגבלה!!
    אני מקווה מאוד שכל המצפות יקלטו במהרה!!
    אבל ברור לי שההגבלה רק מלחיצה הרבה יותר! אוף!
    בעז"ה בשורות טובות הלוואי הלוואי לכולנו!!!
  • החלטה מרגיזה מאוד! ונכון הכל בגלל אמנון לוי! עד אז לא דיברו על העניין.
    לייטלי, עשיתם 4 שאיבות?
    לא חשבת לעבור רופא?
  • כאילו חסרים שרלטנים ונצלנים וכל מיני פושעים ומעלימי מס. מה הבא? חולי הסרטן החצופים שגובים מהמערכת הון תועפות בשביל המטרה השטותית של לחיות?
    לא מבינה מה יעשו בשביל רייטינג ופופוליזם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה