הבדל בין גיל ההריון באולטרסאונד לגילו על פי הווסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר ערן תודה רבה על תשובתך ומאחר ולא הבנת את השאלה אחדד...
    נכנסתי להריון טבעי עם איקקלומין 50 מג שהתחלתי לקחת ביום השישי לווסת. הווסת שלי החלה ב13.11. כשהייתי אצל הרופא שלי הוא מדד ומצא דופק ועובר בן 6.1 שבועות ותיקן תאריך ווסת ל27.11. אחרי שבוע וחצי לא חשתי בטוב והלכתי למוקד נשים ברעננה שם נמדד ההריון ככמעט שבע למרות שלפי החישוב של רופאי הייתי צריכה להיות 7.5. הרופא במוקד אמר שיש הבדל מרופא לרופא ובין מכשירים. האם הכל תקין?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    זה פער גדול להיות מידיי שלא אמור להיות בין 2 בדיקות שונות. אני מציע לחזור על בדיקת האולטרה-סאונד (אצל בודק מנוסה וטוב) ובכל לקבוע סופית מהו גיל ההריון הנכון. אני מניח שההריון הוא תקין, כי אם העובר לא היה מתפתח ולא היה גדל בתקופה הזו, היו לכך עוד ביטויים כגון דימום/כאבים ובעיקר העדר דופק.

    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה