היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אחרי שבוע וחצי של מנה אחת ביום של סימילאק ושאר היום חלב אם, הקטנה כבר שבוע שלם רק עם חלב אם. אנחנו כבר ביום השלישי ללא יציאות. רק פיפי, בלי קקי זה הגיוני? היא סובלת מכאבי בטן, אני מזהה שזה כאבי בטן של עצירות ולא של גזים כי הבכי שלה שונה וההתכווצויות שלה נרגעו. היא בוכה המון מכאבים, מה שמרגיע אותה זה בעיקר חיבוקים ומוצץ שהיא תופסת ממש חזק!
מה עושים? מה ניתן לעשות בשביל שיהיה לה קקי? כבר שמעתי מלא רעיונות הזויים יותר ופחות- לדחוף לה מדחום בעדינות לפי הטבעת וזה אמור לשחרר, למרוח לה על הבטן שמן זית ולעסות אני אציין כי היא מקבל גרפווטר נגד גזים שמכיל בין היתר גם גליצירין שאמור להקל על יציאות
6 תגובות
עמוד 1
בעיקרון בהנקה לא חייבת להיות יציאה כל יום. אם את מרגישה וחושבת שיש עצירות, מה שאני נהגתי לעשות כדי להקל, להרים לה את הרגליים עד הבטן, רצוי בזמן שאת מזהה שהיא מתאמצת או שבוכה מהסיבה הזאת, ולשים שמן זית באזור פי הטבעת.
לא להכניס מדחום!!! כשיש יציאות הן רכות או קשות? אם הן רכות אז זה בסדר, מערכת העיכול שלהם עוד לא מאד בשלה, אין מה לעשות חוץ מלקפל רגליים ולעסות בטן ובעיקר לחכות.אם הן קשות זה כבר בעייתי. בעיקרון בהנקה טווח הנורמה הוא בין 5 יציאות ביום, לפעם בחמישה ימים..
אחרי חקר מעמיק ביותר ברשת החלטתי כן לשים מדחום מדובר במדחום של תינוקות והוא גמיש, בניגוד לכזה של מבוגרים מרחתי עליו מעט שמן זית והוא החליק פנימה בעדינות הקטנה בכלל לא סבלה מכך אחרי 45 שניות בפנים ועיסויי בטן הקקי יצא בכמות של 3-4 חרבונים... עשיתי לה אמבט חם והיא נרגעה
מי אמר לא לשים מדחום?? עושים גירוי עדין עדין בפי הטבעת לא דוחפים את כל המדחום רק טיפה בקצה זה משחרר ומוציא את כל הקקי... למה לתת לה לסבול??? תעשי את זה רק כשיש צורך לא כל יום ובטח לא כל היום שהמערכת שלה לא תתרגל ותיהיה עצלנית
גם אנחנו עברנו את זה אבל קצת שונה אמא שלי(אין מצב שאני הייתי עושה) הכניסה את הקצה של קייסם אוזניים טבול בשמן.. זה מוציא הכל משחרר ומחטא הילד תוך חצי דקה הוציא הכל נרגע והלך לישון כמה שעות טובות.. כמובן שלא להרגיל אותה לזה.. היא צריכה להתאמץ לבד
ברור שרק את קצה המדחום ולא את כולו! אז אחרי שעשתה קקי גדול אתמול היא עדין עשתה לנו צרות כל הערב היא נרדמה בחצות וקמה ב 5:50 בבוקר - כמעט 6 שעות שלמות של שינה והיום - עוד קקי! בחיים לא חשבתי שאני אהיה כל כך שמחה שמישהו עושה קקי...