אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.haaretz.co.il/news/health/1.2223430
    בבקשה שמישהו יגיד לי שזה לא אמיתי!!!
    הגבלה ל 8 טיפולים? מה יהיה! מי יכול לממן טיפולים פרטיים בלי סיבסוד? למה שאחריי 8 טיפולים אבצע תרומת ביצית או אימוץ או כל דבר אחר?

פשוט - למה?!?!?

התגובות של אנשים פשוט גועליות... מישהי כתבה: "מצויין, סוף סוף.. למה אני צריכה לממן מכספי המיסים שלי מישהי שרוצה ילדים? שיאמצו"!

אני חושבת שקראתי את זה ואז בכחתי במשך רבע שעה.
    כל היום כאב לי הראש.

אנחנו לא משלמות מיסים בדיוק כמוהם? ואם הם יחלו במשהו אני לא משלמת מיסים שבעזרתם הם יקבלו טיפול כזה או אחר?

אני כבר יומיים עם כאבי ראש מטורפים. חרדה. לא עומדת בזה. אם היה צריך משהו שישבור אותי ויוציא לי את כל האויר מהמפרשים - אז הנה הוא.

אטימות וטיפשוט.

שיגבילו ממספר ילדים מסויים, שיגהילו מגיל מסויים.... לא יודעת מה!

בעהההעעעעהההההההההההההההההה

ליטלילי

8 תגובות
עמוד 1
  • אני מקווה שזה לא יצליח להם ושהם בסוף לא יגבילו !!!
    גם לדעתי זה לא פייר בתור אחת שעשתה 14 הפריות והייתה מוכנה להמשיך להילחם !
    כנראה שהם לא מבינים את המשמעות ...
    אבל הבנתי שאחרי 8 טיפולים אם זה לא מצליח אז הם יעשו וועדה כול אחת בפני עצמה אם לתת לאותה בחורה להמשיך או לא .
    ה' יעזור !!! הלוואי שאף אחת לא תצטרך אותם
  • אני דווקא בעד
    וכן תקראו לפני שתחליטו לרצוח אותי.
    אני חושבת שההגבלה הזו רק תוביל לשיפור איכות המעבדות ואיכות הטיפולים שאנחנו מקבלות. כרגע "נח" למרפאות פריון להתנהל בעצלתיים מכיוון שהן מקבלות מימון עתק לכל טיפול שהן עושות . זה משהו שדיברו עליו ב"מדינה בהפריה" לדעתי זה גם "ישכנע" רופאים לעשות עלינו פחות ניסיונות ובאמת להתמקד בטיפול שיכול לעזור
    ואגב, החלטתי סופית אחרי הזרעה הבאה ( אם לא תצליח ) לעבור לברקוביץ ש"מפוצץ" בהורמונים
  • יוליה יקרה, אני לא מרגישה שהמרפאה שלי "עושה עליי ניסיונות". הם מטפלים בצורה מקצועית, מעולה ובפרוטוקולים רציניים מאוד.

ויותר מזה, אם יש מישהי שחושבת שהמרפאה עושה עליה ניסיונות מיותרים - היא צריכה לעבור מרפאה.

אולי קל לך להיות אדישה לזה כי את עדיין לא ב ivf ואם היית מתקרבת עכשיו למספר שהגבילו אליו רוב הסיכויים שהיית מדברת אחרת.....
    ליטלילי

• ואגב, אם כבר אז זה יעשה בדיוק את ההיפך כיבמרפאות הפרטיות שלהם )שיתמלאו עכשיו יותר) הם מרוויחים פי מי יודע כמה......

ליטלילי

• ליטל, אני ממש לא עדישה למי שעושה IVF ואני יודעת שייתכן מאוד שעוד מעט אני גם אהיה שם. עם זאת בשביל זה קיימת הועדה שאגב אותה ועדה מראש עוסקת באישור IVF מלכתחילה. אני בטוחה שאף אחד לא יסרב להמשיך טיפול לבחורה בת 30 שהסיכויים שלה הרבה יותר טובים לעומת זאת מישהי בת 45
  • קודם כל אני בכלל לא בטוחה שאישורים יהיו כאלה פשוטים כי אחרת לא היו מוציאים כזה חוק בכלל.
    וגם אם כן (והלוואי שכן) אז עוד ועוד בירוקרטיה...
    אם גם ככה יאשרו אז למה להמשיך ולהקשות עלינו יותר ממה שזה כבר קשה?

אם היו אומרים שההגבלה תהיה רק למי שכבר יש לו ילדים או רק מגיל מסויים, הייתי תומכת בזה.

אבל כרגע אין שום דבר שיצליח לשכנע אותי שזה טוב.
    ביום שאחרי 8 סבבים יגידו לי לעשות תרומת ביצית - בכל הכנות, אני לא יודעת איך אגיב.

מקווה בשבילך שתצליחי בשלב ההזרעות ולא תצארכי בכלל להגיע למחשבות שהיו לי בראש ביומיים האחרונים.

ליטלילי

• ליטל, אני במקצועי דיאטנית שעובדת כבר 5 שנים במערכת הבריאות
    תאמיני לי שבית חולים גדול וכן כולל בתי חולים של כללית הם גופים מסחריים לא פחות ממרפאות פרטיות. זה אומר שאם ישימו שלטר ליחידות IVF בבתי חולים הם יהפכו עולמות בשביל להמשיך לקבל מימון כי אחרת אין להן זכות קיום. זה אומר שאם חלילה נגיע ליום שאחרי 8 טיפולים סביר להניח שהרופא שלך שכותב המלצות לועדה יעשה הרבה כדי שאת, אני וכל השאר ישארו אצלו.
    אני מסכימה ועדות זה דבר מאוד לא נעים אבל באותה מידה לא היה לי נעים שחצי שנה התרוצצת בין רופאים והתחננתי שלפחות יתחילו לבדוק אותי ובאותה מידה הרגשתי לא נעים שתורים למרפאת פריון הם באורך הגלות ומעוד הרבה דברים אחרים. זה מה שיש ....
  • אבל דרך אגב אםכבר משהו מעצבן אותי ממש בהקשר הזה זו העובדה שנתנו מימון מלא למטומטמות שבמקום להקפיד להשתמש באמצעי מניעה הולכות ונכנסות להריון ואז המדינה צריכה לממן להן הפלה במקום לממן לנו טיפולים......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה