העמסת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא נתן לי לפני 3 שבועות הפניה לבדיקות דם - ברזל, ספירת דם וכן בדיקת שתן, ואני חושבת שנתן לי גם להעמסת סוכר. כתוב לי פה
    GCT - 1 HOUR
    זו העמסה של 50? מותר/צריך לאכול לפני כן?
    לגבי הבדיקה של הברזל כתוב לי שאני צריכה להיות בצום של 8 שעות לפחות.
    הגיוני שיעשו לי את הכל בפעם אחת?
    ושאלה נוספת- חברה אמרה לי שאמורים לעשות את זה סביב שבוע 24, הרופא המליץ לי לעשות את זה ב-20 לינואר. הענין הוא שלא יצא לי, ואני יכולה רק מחר ללכת- שבוע 26 (הזוי איך שהזמן טס )
7 תגובות
עמוד 1
  • לפני העמסת סוכר כדאי ורצוי לאכול משהו קל. אחרי ההעמסה אסור לאכול איזה שעה ואז חוזרים לבדיקת דם.
    בהצלחה
  • אגב תמיד מתחילים עם ה-50. רק אם יש חשד לסוכרת עוברים ל-100.
  • תאכלי רגיל כן...
    אפשרי לעשות הכל בפעם אחת, בסך הכל עוד מבחנה, ולהדקר פעמיים.
  • אז לא לאכול ארוחת בוקר- בגלל הצום של הברזל? לאכול אחרי הדקירה הראשונה??

• אהה נכון זה יוצא כאילו את עושה אותה על צום נכון.
    אחרי הדקירה הראשונה את שותה סוכר ומחכה שעה בלי לאכול ולשתות.
    לא יהיה לך זמן לאכול לפני שתיית הסוכר.

עשיתי אותה על צום. נכון, ככה זה יוצא במצב הזה.
    ולא אמרו לי שזה לא תקין. אמרו לי שאין בעיה.
  • עשיתי את העמסה ו גלל שלא אכל.י כלום לפני התעלפתי מהסוכר..לא אכלתי מתוק כל ההיריון...אם הייתי יודעת שיהיה ככה הייתי תוקחת מישהו איתי..
  • עשיתי את העמסה ו גלל שלא אכל.י כלום לפני התעלפתי מהסוכר..לא אכלתי מתוק כל ההיריון...אם הייתי יודעת שיהיה ככה הייתי תוקחת מישהו איתי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה