הצילו!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יכולה יותר לסבול את הגירודים האלו!!!
    אני כבר משתגעת
11 תגובות
עמוד 1
  • שמן נבט חיטה או קרם גוף לא עוזר?
  • תודה
  • יש ללייף ג'ל להרגעת העור (אין לו שם זה פשוט מה שכתוב עליו) שממש עוזר לי. הוא מותר בהריון ולא צריך מרשם. גם אני משתמשת בו במקום במשחות סטירואידיות...
  • תודה
  • לי הייתה מחלת עור נוראית שנמשכה שנתיים. מה לא ניסיתי- דיקור, הומואפתיה, סטרואידים (בכדורים, משחות וזריקות), טיפול אולטרה סגול- בקיצור, ה-כ-ל.
    הדבר היחיד שפתר את זה, היה היפנוזה רפואית אצל רופאת עור בעלת רישיון לעסוק בהיפנוזה. לרופאה קוראים עידית אוריון והיא נמצאת בתל אביב, אבל אני יודעת שיש מחלקה להיפנוזה רפואית במחלקת עור בבילנסון ובטוח שיש עוד רופאים.
    לא רק שהכל עבר לגמרי, אלא שהיום אני 6 שנים אחרי וזה חזר פעם אחת וישר ידעתי לפתור את זה בהיפנוזה עצמית (היא לימדה אותי להפנט את עצמי ולא היפנטה אותי).
    ממש ממש ממליצה- זה טוב לכל בעיית עור, אפילו גנטית (כמו פסוריאזיס)

• יש מצב שיש לי בשבילך פיתרון.

אמא שלי ילדה את אחי הקטן לפני 7 שנים
    בהריון שלו הופיעו לה בפתאומיות פצעים בכל הגוף וגירודים נוראיים
    הייתה בהשגחה לפני הלידה ולאחריה ושום פרופסור בקפלן לא עלה על הסיבה
    לבסוף הגיעה עד מומחה פה אצלנו דרך הקופה
    שהביא לה קרם מהמם, תוך מספר ימים כמו פלא הכל עבר.
    עד היום כל בעיה שהייתה לי עם העור והלכתי למומחה ישירות הוא הביא מרשם לקרם והכל עבר.
    בקיצור תני לי לבדור לך בבית את השם... ותתייעצי עם רופא הנשים שלך
    אם מותר בהריון וכו'.
    הבנתי שמאז הקרם הזה נפוץ מאד ברפואה ובשוק.

• וואו - תודה בנות.
    מעניין מאוד.
    אשמח לכל עזרה
  • קוראים לקרם "אקווה קרם", הוא בא בקופסא לבנה.
    תתייעצי עם הרופא שלך בנוגע אליו, כיום הוא די מוכר.

תרגישי טוב

• תודה
  • אצלי אמנם זה לא היה ברמה כמו שאת מתארת אבל היו לי ימים שהייתי פשוט קמה עם אזור מסוים אדום ומגורה, הרבה במצח ובאזורים של קיפולים (מרפקים, ברכיים וכו'). התייעצתי עם חברה נטורופתית שלי והיא המליצה לי על כמוסות בשם סלדרין של סולגאר, בעיקרון אפשר לשתות אותן אבל היא אמרה שבמקרה שלי גם ירגיע מאוד אם אנקב את הכמוסה ואמרח את התכולה שלה על העור (זה חומצות שומן אז זה נוזלי..) ובאמת היתה הקלה. זה פתרון טבעי אז בעיני לפחות הוא עדיף כל חומרים כימיים למיניהם ובטח שעל סטרואידים.. אולי כדאי גם לך להתייעץ עם נטורופת.
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה