היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי כרגיל, עם תהל אפילו לא הספקתי וזה לא בעיה לצוות הרפואי בישראל יש להם סכין גילוח לכל מקרה בחדר לידה אני לא יודעת איך זה בחו"ל...
בלידה הראשונה לא עשיתי כי לא הספקתי
אני עשיתי יום חמישי בכוונה ללכת למקווה, ומוצש כבר הייתי בחדר לידה :)
אני גם התלבטתי על הנושא בתשיעי לבעלי יש מכונת תספורת קטנה כזו והתכנון היה שהוא יעשה לי אבל זה לא יצא לפועל בסופו של דבר מה שעשיתי זה לגלח אבל את עושה את זה על 'עיוור' כי לא רואים כלום בגלל הבטן לא הייתי חלקה אבל השערות היו קצרות. עשיתי בערך שבוע וחצי לפני הלידה
לא חושבת שזה מפריע לצוות הרפואי
ניסיתי לגלח שבועיים לפני הלידה בערך, קשה עד בלתי אפשרי עם הבטן:( לא נראה שהפריע לצוות. מניחה שהם כבר ראו הכל מהכל וזה דבר אחרון שמעניין אותם.
~~ענת~~
* לא * זה לא מפריע לצוות הרפואי, כי לא מתעסקים עם האיזור החיצוני של העור עליו צומח השיער. איפה שכל האקשן אין שיער והוא לא מסתיר כלום כי הכל מתרחב. נוח לא נוח, מיילדות נוגעות גם בקקי שיוצא. זה המקצוע, כל הפרשות הגוף בלידה הכל נוח. מה זה כבר שיער לאומת כל השאר ? אולי...כשאני חושבת על זה, אם עשו חתך חיץ שצריך לתפור, שם אולי השיער יפריע.
שעווה לא עשיתי כי פשוט אני לא הייתי רואה וגם מול מראה זה לא כזה אפקטיבי, אבל גילחתי על עיוור שם...בקשר לחו"ל עושים שם לפני הלידה. ופה יש להם סכין גילוח מוכן אבל אצלי לא היה צורך, היא אפילו החמיאה המיילדת שגילחתי טוב. חחחח
אני רציתי לעשות שעווה אבל אמרו לי שעדיף שלא אז בעלי סיפר אותי קצת לפני שבוע בערך. ונראה אם אספיק להעביר גם גילןח..הכי הרבה שיגלחו אותי שם.
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אני רציתי לעשות שעווה אבל אמרו לי שעדיף שלא אז בעלי סיפר אותי קצת לפני שבוע בערך. ונראה אם אספיק להעביר גם גילןח..הכי הרבה שיגלחו אותי שם.
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
אמא שלי סיפרה לי שעשתה שעווה לפני הלידה והייתה לה התנתקות שלייה או של חבל הטבור שלא נדע אז היא לא ממליצה כי יכול להיות שזה היה בגלל זה..... בכל זאת מושכים את האזור הרגיש הזה..... אז נראה לי שבעקבות המלצותיכן נעשה תספורת ואולי גם גילוח יש לי שם יער בטוח.......