היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי. יש לי שאלה. אני ובעלי כבר מנסים כמעט חצי שנה להיכנס להיריון הפסקתי את הגלולות בספטמבר, אחרי המחזור הראשון היה לי מחזור תוך פחות מ28 יום ומאז נהיה לי ממש לא מסודר פעם ב35 והאחרון שהיה לי זה לאחר חודשיים. ועכשיו אני כבר ביום ה48 ואין מחזור, לפני שלושה ימים במשך יומיים היה לי כאבים בצד בבטן תחתונה, אולי זה ביוץ קיימנו יחסי מין. ומאתמול יש לי בחילות קלות כאלה בבוקר בלי הקאות , בחילה כאילו מרעב לא יודעת איך להסביר מה זה יכול להיות. גם אם נכנסתי להיריון לפני כמה ימים זה לא הגיוני שכבר ישר אני אחוש בסימטומים..ואולי הסימפטומים שלי לא מספיק חזקים להיריון..אשמח לקבל עזרה!
קטיה
5 תגובות
עמוד 1
היי
תעשי בדיקת הריון ביתית הכי בטוח.
מציעה לך לעשות בדיקת דם בכדי להראות אם את בהריון. אם לא, תגשי לרופא נשים, הוא בטח ייתן לך כדורים להחזיר את המחזור. תבקשי ממנו לעשות מעקב זקיקים בכדי לדעת פעם הבאה מתי הביוץ שלך.
בהצלחה!!
אני אעשה את הבדיקה עוד 3 שבועות בשביל לדעת בטוח אם זה הריון או לא..אבל פשוט קשה לי לחכות כבר כל היום אני חושבת ומתפללת שזה כן, ואם אפשר כבר להרגיש ולחוש בהריון לפני הבדיקות
קטיה
היי קטיה, לפי מה שקראתי יש נשים שכבר מרגישות מההתחלה ויש כאלה שלא, לכן אי אפשר כל כך לדעת, אני כן ממליצה לך בשביל השקט הנפשי לעשות בדיקת דם או בדיקת היריון ביתית, ואני מאחלת לך מכל הלב שזה אכן היריון:) מחזיקה לך אצבעות]