מוציאה קיטור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מצב שאני סתם מקטרת...מאז השחרור אני אצל אמא שלי העלי מכיע שלושה ימים בשבוע לרח טת הילד אחרי העבודה ושישי שבת...שבוע שעבר הוא חלה הוירוס ומאז לכ נגיע..משתמש בזה שלא רוצה להגביק אותנו...היום גם אמאא שלי חולה...ביקשתי ממנו ל גיע היום כי נורא קשה לי בלילה...אער שלא ורק מחר...מה שכן שבת הבאה חוזרת הביתה...
    מתה מפחד להיות לבד היום בלילה...אווף
3 תגובות
עמוד 1
  • אל תפחדי להיות לבד בלילה
    בעלי עובד במשמרות של 24 שעות ולמרות שאני אצל ההורים אני לא מעירה אותם לילה לעזור לי
    את אצל אמא שלך, במידת הצורך היא נמצאת דלת ממך לא?
    תראי איך תעברי את הלילה, לדעתי את תגלי שאת מסוגלת להרבה יותר ממה שאת חושבת

בנוגע לבעלך, הוא כנראה עדין לא מרגיש חיבור לאוצר ולכן לא דחוף לו להיות איתכם (אני באמת לא מבינה את ההתנהגות שלו)
    כשהוא כן בא, תדאגי שהוא יעשה איתו כמה שיותר דברים - אם את מאכילה מבקבוק, אפילו אם שאוב, שהוא יתן לו,שהוא יחליף חיתול ושהוא יקלח אותו. שהוא יעזור לך להרגיע אותו כשהוא בוכה.
    תתעקשי על זה.
    ושלא יגיד לך - כשתהיו בבית יהיה לי מלא זמן לעשות א הדברים האלו.
    תעני לו - כשנחזור הביתה אני אצטרך שתדע לעשות את הדברים האלו ולא להתחילל למד אותך!

מקווה שהמצב ישתפר לטובה עם בעלך ושיצא מהאדישות שלו
  • אני חושבת שמלכתחילה זה לא טוב שבעל ישן בבית והאשה אצל אמא.
    לפעמים צריך למשוך בחוט ולבקש התחשבות.
    הוא אבא של התינוק עכשיו בדיוק כמו שאת אמא שלו.
    נכון שגם אני לא הערתי את בעלי בלילות כי הוא קם מוקדם לעבודה
    אבל עצם העובדה שהוא היה שם, עזר לי שחזר מהעבודה, ישן לידינו בלילה, עזר לי.
    זה גם מרגיל אותם לבייבי, מהתחלה הם צריכים להיות שותפים להכל.

אני חושבת שאת צריכה לדבר עם בעלך בנחת
    תארגנו לכם יום בשבוע-שבועיים רק שלכם קבוע ותפרקו, תדברו, תתקרבו.
    תגידי לו שאת מאד זקוקה לביטחון ולעזרה המעטה שלו.
    בנועם דברים מסתדרים יופי

• שבוע הבא חוזרת הביתה...זהו..מספיק..הגיע הזמן לעשות קצת סדר...עברתי את הלילה בשלום...כי כבר קרה לישנרדמתי בזמן ההנקה עם הקטנה על הידיים ללא כרית הנקה שתגן עליה...
    נמחכה לבעלי שיגיע...דיברתי איתו לפני שעתיים ואמר שיוצא..התקשרצי שוב לפני שעה והוא שמסעים ויוצא..כאשר שאלתי מה עשה עד עכשיו אמר לי שתיקן את המחשב של אחותו...הקטנה עדיין לא במקון כראשטן אצלו ...אגיע הביתה ןאעשה סדר...כולם צריכים חנבין שיש ילדה והיא במקום ראשון וכל השאר משני...
    עייפה ורוצה שמישהו יחליף אותי..
    המתנה הכי טובה שיכולים לתת לי זה לישון אצוף ארבע שעות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה