עובריקו קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי תגידו מתי אמורים להרגיש את העובר זז בתוך הבטן??? כשאני ישנה אני שומעת רעשים כאלה מתוך הבטן חחחח זה ממש מוזר או שאני מדמיינת או לא יודעת מה.. בנוסף שאני שמה יד על הבטן אני מרגישה כזה דפיקות לב,בעלי אומר לי שזה הדפיקות לב שלי... למרות שאני מרגישה שזה כאילו הדפיקות של העובר.. בנוסף הדפיקות לב שלי ממש התחזקו... ככה זה אמור להיות?? חחחח השתגעתי סופית!!! בנוסף שאני ישנה אני מרגישה קצת כאבים מוזרים בצד - ממה זה אמור להיות??

4 תגובות
עמוד 1
  • בהריון ראשון מתחילים להרגיש תנועות (כמו בועות) משבוע 19-20 בד"כ.
    כמובן שיש יוצא מינכלל, אבל באופן כללי אלו השבועות.
    בהריון שני כבר הרגשתי בערך מ-17.

יכול להיות שאת מרגישה את מערכת העיכול, התרחבות הרחם ועוד ועוד...

• הקולות שאת שומעת מהבטן זאת מערכת העיכול.. לא שומעים קולות של העובר.הוא עמוק בפנים ועטוף במי שפיר.
    הדופק הוא שלך. בכל מקום בגוף שלנו יש דופק.
    בשלב בו את נמצאת אפשר כבר להרגיש את תנועות העובר אבל בהיריון ראשון בד"כ מרגישים קצת יותר מאוחר מהסיבה הפשוטה שלא יודעים לזהות.
    ההרגשה היא כמו זרמים בתוך הבטן, כמו פרפרים בבטן.מאוד דומה לקרקורי בטן..
    לגבי הכאבים אני לא יודעת מה זה, אבל אם זה עמום ולא כואב אז זה כנראה נובע מהתרחבות הרחם.
    בשעה טובה
  • אני בהריון הראשון הרגשתי דג שולה לי בבטן בשבוע 16
    ועכשיו הריון שני אני שבוע 14 בערך אני מרגישה משהו קשה זז כשאני על הגב
    זה מאוד אינדיבידואלי בין אישה לאישה

בהצלחה ;-)
  • מאוד אישי
    אני בהריון ראשון בשבוע 14 הרגשתי ,בהריון שני כבר בשבוע 11
    הנורמה זה בין 20-22 בערך
    לגבי דפיקות לב ,אז מה שאת מרגישה זה הדופק שלך
    וכנראה גם מע' עיכול
    ולגבי דפיקות לב ,אז זה גם נורמלי , יש לך הרבה יותר דם ויותר עומס על הלב .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה