כאבים בצלעות צד ימין למעלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה,
    אני נמצאת כרגע בשבוע 21 להיריון. משבוע 19 התחילו לי כאבי תופת בצד ימין של בטן עליונה בצלעות איזור הכבד. הכאבים הללו באים רק כשאני שוכבת על צד ימין במשך יותר משתיים שלוש דקות. אח"כ אני מתחילה להרגיש כאב שהולך ומתגבר ונחלש רק כאשר אני משנה תנוחה. בלילה התעוררתי מכאבים איומים בצד הזה כשהבנתי שהתהפכתי לצד ימין מתוך שינה. אני מאד פוחדת שכן זהו עלול להוות סימן גם לרעלת היריון. האם כאבים אלו נורמליים? יש לציין שאני לא מרגישה עוד דברים חריגים וכן הכאבים הללו לא מורגשים אם אני לא נשענת על צד ימין. תודה על תשובתך!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול לאבחן אותך ולדעת מה מקור הכאבים דרך הפורום
    נדרשת בדיקת רופא, בדיקות דם ואולטרה-סאונד

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה