שאלה... תשלום לרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הייתי מטופלת בכללית וכשהגיע רגע ההפריות ניתנה לי אופציה או דרך ביה״ח או דרך אסותא ( פרטי).
    בחרתי אסותא ואז הרופא שלי מהכללית אמר שיש תשלום לאסותא ויש תשלום גם לו.
    האם עוד מישהי נתקלה בזה שרופא של הקופה יקח כסף באופן פרטי?
12 תגובות
עמוד 1
  • כן.
    שילמתי לקופת חולים השתתפות עצמית סימלית
    בגלל שעשיתי באסותא.
    והרופא ביקש תשלום עבור השאיבה וההחזרה סה״כ
    600 שח משהו כזה.
  • בנות תבדקו את העיניין גם לי ניתנה האפשרות לבחור בין בית חולים ציבורי לפרטי אבל הרופא לא לקח על זה שקל נוסף!
    ועשיתי הכל בפרטי כלומר באסותא
  • מה??
    גם אני בכללית ולי הרופא אמר כי כעת הקופה מעבירה את כל טיפולי הivf דרך הקלינקות הפרטיות וכי עלי לשלם 600 ש"ח לקופה ועוד 1200 ש"ח לקלינקה הפרטית ...
    הוא בכלל לא נתן לי אופציה רק דרך הקופה!!!
    הרגיש לי שמשהו מוזר... לכן עדיין לא עשייתי את הטיפול
    נראה לי מטורף לשלם לסבב אחד 1800 ש"ח וזה עוד ללא ההורמונים..
  • אני עשיתי את טיפול שאיבה והחזרה עם רופא פרטי אז שילמתי לו בנפרד ולאסותא 600 שח (השתתפות עצמית ) לגבי רופא של קופה אני לא יודעת .

/]
  • אני במכבי ושילמתי עבור ההתחייבות 705 ש"ח לאסותא בתל אביב ולרופא פרטי עוד 1200 עבור שאיבה והחזרה למרות שבאסותא ניתנה לי האפשרות להיות מטופלת במחלקה ללא רופא פרטי,אך סרבתי והעדפתי לבוא עם שלי
  • אני בלאומית וטופלתי אצל דר ברקוביץ דרך הקופה
    ולכן על הביקורים לא שילמתי שקל
    ואת השאיבה +החזרה הוצאתי התחייבות לאסותא מהקופה שילמתי 900 בערך
    ועל כל החזרה נוספת עוד 400 בערך
    הכל דרך הקופה בלי לתת שקל לרופא
  • בוקר טוב !
    אני בקופת חולים מאוחדת ואת האמת הרופא שלי שאל אם אני רוצה לעשות את זה פרטי (אסותא בראשון ) הוא באסף הרופא והחלטתי פרטי שילמתי רק 100 ש"ח השתתפות עצמית עבור השאביה ועוד 100 ש"ח בהחזרת עוברים מוקפאים. לא שילמתי שום דבר לרופא. מציעה לבדוק את זה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • אחרי הכתבה שהייתה לפני שבועיים על רופאים שעושים קופה מהצד, זה די מדאיג כול השטות הזאת.
    הרופא שלי מבקש תשלום על סך 600 ואני לא יודעת אם זה לפעם הראשונה כי עשיתי מס' טיפולים ואם הוא יבקש עכשיו סכום של 1800 זה חוצפה.
    בכלל אני חושבת שברגע שאנחנו משלמות לדוגמא לאסותא זה אמור לכלול את הרופא ולא צריך לעשוק אותנו.
    שאיבה - 1200
    כול החזרה - 300
    רופא 600

וכול מה שנישאר זה לזכות בלוטו לשלם על כול זה.
  • מישהי יודעת האם יש אופציה בכללית לעשות את כל התהליך דרך הקופה ?
    מבולבלת ..
  • בנוווותתתת אני עשיתי את זה דרך הקופה והסכום היחיד ששילמתי זה היה עבור השאיבה והחזרת עוברים מוקפאים אז סך הכל שילמתי 200 ש"ח. זה מאוד מוזר מה שאתן אומרות שהרופא מבקש ממכן עוד כסף... אני זוכרת היטב שהרופא שאל אותי איפה אני רוצה לעשות ואמרתי לו פרטי אז הוא אמר לי זה ייעלה רק השתתפות עצמית אבל אף פעם הוא לא אמר שאני צריכה לשלם גם לו

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • אושרררר ניתן לעשות דרך הקופה,התשלום היחיד הינו התרופות.

http://tickers.givingbirthnaturally.com/image.php?id=62e7b6
  • וואלה??
    אנסה לברר את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה