מפחדת שלא אצליח ללחןץ כמו שצריך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ....!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • בע"ה יהיה בסדר :)
    הכי טוב לא להכניס את עצמך לסרטים ודאגות מיותרות
    את לא הולכת ללדת לבד ביער...
    תהיה איתך מיילדת שתכוון ותגיד לך איך...
    לידה ראשונה זה הכי מפחיד בעולם אבל הרבה עברו את זה ואני מאמינה שגם את...
    שבע"ה יהיה בקלות ובמהירות :)
  • אני לא הצלחתי ללחוץ כמו שצריך בגלל האפידורל לא הרגשתי מה אני עושה,
    ניסיתי ללחוץ כמו שהמיילדת הסבירה ,
    בסוף חתכו והיא יצאה :)
    הם יודעים מה לעשות
  • גם אני קיבלתי הסבר מפורט מהצוות תוך כדי לחיצות
    "קקי, תחשבי שיש לך קקי, תלחצי למטה לא בפנים, תחשבי שיש לך עצירות" וכהינה

• אין לך מה לדאוג!
    המיילדת איתך תסביר ותנחה אותך!
    תאמיני בעצמך ובגוף שלך!
    הכל יהייה בסדר

• איזה חמודות תודה ! גרמתן לי לדמעות...
    אחח נפלאות ההורמונים המשוגעים !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • כמו שהבנות היקרות כתבו, יש צוות, מיילדות שיהיו איתך וינחו אותך. אבל הרבה יותר חשוב מזה: הגוף שלך יודע ללדת!! תסמכי עליו!! את תדעי איך ללחוץ, ותרגישי איך נכון לך (אגב, לא תמיד תואם את הוראות המיילדת) אנחנו בנויות בצורה המותאמת ללידה. אני ילדתי עם אפידורל, הרגשתי מצוין את הלחץ, תני לשכל לנוח, ולגוף להוביל אותך.
  • השירשור עזר לי מאוד!
    תודה בננות
  • אני ממליצה למי שתקח אפידורל בשלב הלחיצות להסתובב על הצד ולהרים רגל אחת וככה ללחוץ , זו תנוחה הרבה יותר טובה ללידה , גם לשלב לפני הלחיצות עדיף להיות על הצד וכל פעם לזוז במיטה מצד לצד ,לא לשכב על הגב כל הזמן
    חוץ מזה אפשר לבקש לנתק את האפידורל בפתיחה 10 ואז בשלב הלחיצות יהיה יותר תחושה ואז אפשר ללחוץ יותר טוב וההשפעה לא פגה מייד
    מי שלא תקח אפידורל - הגוף באמת יודע ללדת תסמכו על הגוף שלכן , הוא כבר ינחה אותכן איך ללדת ,לא המיילדת , היא לא יודעת איך הגוף שלך רוצה ללדת ואיך את צריכה ללחוץ ומתי .,אני לא הסכמתי ללחוץ עם פה סגור ובין צירי לחץ , לא בריא לרצפת האגן ולא מקדם שום דבר ,זה משהו שנשאר מאמונה שככה יולדים יותר מהר . יש הרבה מחקרים שאומרים שדווקא עדיף להוציא את האוויר בזמן לחיצות .
  • אני לא יודעת אם הצלחתי או לא... בסוף עשו ווקאום בגלל ירידות דופק, והמיילדת אמרה שאם לא היה אותן - היינו מנסים עוד ואולי הייתי מצליחה, כי היא ראתה שאני לוחצת עם הרבה כוח.
    אין פה נכון לא נכון, באמתת צריך להקשיב לגוף ולמיילדת.
    לי היה יותר 'קל ללחוץ בשכיבה על הצד עם רגל מקופלת. ובאמת הפסקתי לתת לעצמי תוספות אפידורל לקראת הסוף כדי להרגיש יותר טוב. אם הייתי יודעת איך זה ייגמר בסוף... הייתי מסממת את עצמי לדעת
  • קודם כל ממש אין לך שום סיבה לפחד וללחץ ובטח לא עכשיו כי את סתם מלחיצה את עצמך וזה מיותר.ברגע האמת תהיי מוקפת בצוות מקצועי ומיומן שינחה אותך איך לעשות לחיצות טובות ומועילות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה