היי...חדשה פה...(:: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ לגביי משהו ...
    בשבוע האחרון אני מרגישה כאבים חזקים ממש כמו שיש במחזור רק ש-אני לא במחזור,אני צריכה לקבל בערך עוד שבוע...הכאבים האלה מקרינים לי לגב ולרגליים וביומיים האחרונים החלו מעין צריבות כאלו בפטמות(ממש איומות),חשוב לציין שאני נוטלת גלולות באופן סדיר ורציף בשנתיים האחרונות לכן זה לא נראה הגיוני שמדובר בהריון...ובכל זאת..מה לדעתכן הבעיה?
6 תגובות
עמוד 1
  • אם את לא יכולה לשים את האצבע על משהו שיכול להיות סיבה לזה - לא פספסת גלולה, לא עשית איזושהי פעילות ספורטיבית מיוחדת וכו' - הייתי הולכת להבדק כדי להיות רגועה.

תרגישי טוב
  • כמובן שללכת להיבדק קודם כל

בהצלחה!
  • תודה על התשובות!
    ולא פספסתי גלולה וגם פעילות ספורטיבית מיוחדת כלשהי לא זכורה לי מהזמן האחרון...אני שבוע לפניי מחזור,בדיקת הריון ביתית יכולה להיות אמינה בשלב הזה?
  • יש סוגים שונים של בדיקות הריון שיכולות לזהות שבוע לפני המחזור, לא יודעת לומר לך איזה. אבל אני הייתי מתאפקת שבוע לפחות ואז עושה בדיקה עם השתן של הבוקר
  • לגמרי עם איילושי
    בהצלחה וברוכה הבאה

• תודה בנות,אתן נהדרות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה