היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן אז המחזור מאחר כבר בשבוע והיום עשיתי את הבדיקת דם של BETA-HCG ויצא 13,מישהי יודעת מה זה אומר אולי? המוני תודות:) ובשורות טובות לכולן
26 תגובות
עמוד 1
נראה לי הריון, אבל לא בטוחה במאה אחוז. תתקשרי למרפאה שלך!!!
אני במתח!!!
למיטב ידיעתי ברגע שהבטא מעל 5 או 7 זה הריון. סביר להניח שזה הריון מאוד מאוד צעיר - מה שאת צריכה לעשות זה בדיקת דם ולראות שהבטא מכפילה את עצמה כי זה הכי חשוב ! כמובן שרצוי שתתקשרי למרפאה ושרופא יאשר זאת :) שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות
היי דיברתי עם הרופא הוא אמר שזה נראה כמו היריון בשבוע הראשון אך לא תואם לתאריכי הביוץ שלי והוא היה די מבולבל כי ציפה לראות לפחות 100 בגלל שכביכול לפי החישובים אני אמורה להיות בשבוע 5 אז הוא אמר שהתוצאה הזאת ממש גבולית ולכן זה לא בהכרח היריון ואם כן זה נובע מביוץ מאוחר שהיה,בכל אופן עוד יומיים-שלושה אעשה שוב בדיקת דם,שוב הוא לא אופטימי כל כך ואמר שזה לא ברור מה זה עדיין. מקווה ומתפללת לטוב!
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!
נורא נמוך... אבל תבדקי עלייה . מחזיקה לך אצבעות..
ליטלילי
בהצלחה!!!!!
תודה רבה על התמיכה! זה ממש מחמם את הלב, אני מתפללת ומקווה שבעזרת השם זה יקרה. בשורות טובות לכולן:)
הלוואי, הלוואי, הלוואי שזה הריון!!
מחזיקה לך אצבעות
הלוווווואייי!! [
בשורות טובות
הלוואי בשורות טובות ובטא ענקיייית
elle עשית בדיקת דם חוזרת???
אני במתח!!!!
גם אני במתח, בעזרת ה׳ תבשרי לנו בשורות טובות!!
היי לכולן, כן היום עשיתי בדיקת דם חוזרת,אני ממש פוחדת ומקווה לטוב! מאחלת לכולנו בריאות,פיריון ובשורות טובות:) מחר יום האם\המשפחה אז לכל האמהות-יום האם שמח! ולכל ה"מנסות להיות אמהות" (כמוני) -המון המון המון בהצלחה ובעזרת השם שנצליח להקים משפחה בקרוב!:)
נ.ב-אני כל שניה בודקת אם פרסמו כבר תשובות-אבל עוד לא. אני ממש מתפללת לטוב ותודה לכולן על התמיכה!
מתפללת בשבילך! לא לשכוח לעדכן אותנו :))
בנות יקרות הרגע התוצאות התעדכנו הבטא יצאה 323,ממשיכה להתפלל! תודה לכן על כל התמיכה,אעדכן בהמשך!
נו מהמם!!!! זה אומר שהבטא מכפילה את עצמה!! מזל טוב והמשך הריון תקין
מהמם!!!!
בשעה טובה ומזל טובבב
ליטלילי
מהמם!!!!
בשעה טובה ומזל טובבב
ליטלילי
תודה רבה!!!:)
איזה כיייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףף מזל טוב
הכפלה מהממת שימשיך כך
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לשמוע!!!
הריון קל ותקין!!!
הייי אני עוקבת אחרי ההתכתביות שלכן ואני ממש שמחה בשבילך המוןןןןן מזל טוב :)
בשעה טובה
תודההה רבה לכולכן:) מאחלת לכולן פה הרבה הצלחה פוריות ובריאות