להתחיל הכל מההתחלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום התחלתי סבב נוסף של איקקלומין, הפעם שני כדורים ביום.
    ושוב, אוביטרול ושוב, הזרעה...
    אני באמת מנסה לשמור על אופטימיות, באמת!
    אני הבטחתי לעצמי שאני חושבת רק חיובי ואני החודש הזה בחודש אופטימיות!
    אבל מה לעשות - נכנסתי לפייסבוק ואז...מלא בנות בהריון שהחליטו באותו היום להצהיר על כך
    אל תטעו, אני מאוד מאוד שמחה בשבילהן, באמת אבל אני מרגישה שגם לי מגיע, גם אני רוצה להיות בהריון!
    לא יודעת כבר מה אני מרגישה, אופטימיות מהולה בפסימיות, השתדלות לחייך ובפנים לכאוב
    קשה...לא קל בכלל...
    עוד מעט יש לי תור לדיקור סיני, אני מקווה שזה יתרום לי ויעזור לי...

זהו, הייתי חייבת לפרוק...תודה לכן
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש יהיה בסדר...

גם תורנו יגיע..

ליטלילי

• בנות, תתחילו לרוץ. לא באמת, זה משחרר מאוד. אני רצתי שנה שעברה עד חצי שעה בפארק הירקון. זה היה כיף מטורף. אתמול התחלתי לחזור שוב להליכה מהירה + ריצה מאוד קצרה אבל זה הצעד הראשון
  • פוקה היי!
    העיקר להיות רגועים אל תחשבי על זה ותתני לזמן לעשות את שלו.... הזרעות זה לא 100 % הצעה שלי שאם כבר עברת 5 טיפולי הזרעה תבקשי מהרופא לעבור לשלב הבאה (IVF) אחוזי הצלחה הרבה יותר גדולים.
    וכמובן שגם לך מגיעה להיות בהריון כמו לכולם... ובטוח שתהיו הורים מעולים כי כשדברים מגיעים קשה מעריכים אותם יותר.... מחזיקה לך
    והעיקר לא להילחץ ולא להכניס את עצמך לסרטים רעים תאמיני לי שקשה להיפטר מהם אחר כך....

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • האמת היא שההזרעה הזאת תהיה השניה במספר, אבל מנסים כבר שנה ומשהו וכל פעם משהו חדש מתגלה ...

כל הכדורים האלה לגוף עושים לי רע...ממש רע!
  • היי,
    אני נשואה 3 שנים, ללא ילדים ואחרי הפלה (לפני שנתיים).
    התחלתי טיפול הורמונלי ועברתי 2 הזרעות.. בכל מקרה, לפני שהתחלתי את הטיפולים עשיתי חצי שנה דיקור סיני אצל משהו מקסים- בן חור טלקר שנמצא בתל אביב. על אף שהשתדלתי והתאמצתי להגיע אליו זה לא עזר... אבל אולי לך זה כן יעזור..
    אה, והוא דרך קופ"ח כללית..
    בהצלחה ענקית!

• תודה לכן בנות!
    אני באמת משתדלת ומתפללת כבר לרגע שאני אקלט

בעזרת ה׳
  • היי מתוקה,

שיהיה בהצלחה!!! לחשוב חיובי, ב"ה החודש תתבשרי בבשורות משמחות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה