היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחכה בטירוף!! מכינה את הנייר טואלט... הכרחתי את בעלי לראות איתי יחד ! חחחח
אני חושבת שדוקא לא כדאי להראות להם אחרת הם לא ירצו עוד ילדים
חחחח הוא עוד המום מהפרק הראשון. אמר לי תשכחי מזה את בחדר לידה ואני למטה במכונת קפה חחח כמובן שהוא יכול רק להמשיך לדבר ולדבר..
גם אני הכרחתי אותו לראות חחחחחח ראה רק חצי וברח [
One1 תודה בזכותך ישבתי וראיתי את התכנית. אהבתי ולא אהבתי... היה מרגש לראות את כל התהליך ואז את הבובונים הקטנים בידים של אמא ואבא... די מיררתי בבכי שם אבל הפריע לי מאד הגישה- 'מה נוח לנו צוות ביה"ח' איך שדחפו להן אפידורל במסע שכנועים. מי לא היה משתכנע אחרי כזו אמירה-אני במקומך הייתי לוקח. אתה גם הרופא והמומחה ביננו אז אתה כנראה יודע יותר טוב אז יאללה אני אקח... גם אם לא באמת רציתי. לא יודעת, קצת עיצבן אותי
כמו בכל סיטואציה תמיד יש את הטוב והפחות אני חושבת שהצוות שם מ-ד-ה-י-ם ממש עושה חשק ללדת שם. איך התמודדו עם לידת התאומים!