התייעצות-קצת מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי בת חודשיים וחצי ובכל זמן העירנות שלה רוצה ידיים,היא מסוגלת לשכב ברוגע הכי הרבה 8 דקות וישר בוכה ורוצה ידיים,כבר נהיה קשה שאי אפשר לעשות כלום שהיא ערה ויותר מזה אני מודאגת מזה שהיא מתרגלת.מצד שני לא מסוגלת לתת לה לבכות.האם זה אומר על המזג שלה בעתיד? למישהי קרה והסתדר?
6 תגובות
עמוד 1
  • נשאל שאלה הפוכה - למישהי זה לא קרה?

• כולם ככה, ובעיני זה לא פינוק, זה צורך אמיתי בחום ובביטחון. המלצה חמה- תקני מנשא!! גם תהיה עלייך וגם ישחרר לך את הידיים
  • יש לי מנשא בד,עושה לי כאבי גב. והאמת שהגדול שלי לא היה ככה,הוא ידע להעסיק את עצמו בגלל זה מוזר לי
  • כל ילד והאופי שלו
    זה לא אומר כלום לגבי אח"כ
    הסירי דאגה מליבך.

• ב4 חודשים תרגישי בהבדל.
    זה לא המזג שלה, זה הצורך שלה במגע, בקרבה של בן אנוש.
    בידיוק כמו הצורך שלה באוכל, ובשינה.
    צורך פיזיולוגי להתפתחות (אולי קצת קשה להבין, איך מגע זה צורך, אבל פגים למשל, חייבים מגע בשביל להעלות את הסיכויים שלהם לשרוד. זאת עובדה. הם צריכים אינקובטור, עוד כל מיני דברים ומגע של בן אנוש.)
    תינוקות עד 4 חודשים בערך הם ממש כאילו ממשיכים להיות ברחם. הם עוברים מחוץ לרחם.
    ב4 חודשים יש להם קפיצת התפתחות (זה יכול להופיע קצת לפני... פשוט בטיפת חלב בודקים את זה ב4 ח') הם מתחילים לחייך ולהוציא קול...מתחילים לתקשר.
    פתאום נופל האסימון שהם מחוץ לרחם, ומתחילים לחקור עולם. ואז תראי שאת לא חייבת לקחת אותה ככ הרבה על הידיים, והיא בסדר אם את לא מחזיקה אותה אבל נמצאת בטווח הראיה שלה... היא תתחיל להתעניין במובייל שתלוי לה על המיטה או בתפירה של המגן ראש במיטה, בתוית כביסה שיש עליו. בזמן שהיא חוקרת את "חופשיה".
    בקיצור- זה מסתדר!
  • זה אומר שהיא נורמלית!!
    היא עוד קטנה וזה נורמלי לחלוטין.
    מה זה להתרגל לידיים? אז מה האלטרנטיבה? לתת לה לבכות עד שתלמד להבין שכשהיא בוכה שום דבר חיובי לא קורה , אף אחד לא ניגש ואין על מי לסמוך בעולם הזה?
    לדעתי, מה שהתינוק דורש אלה הדברים הבסיסיים להם הוא זקוק וחשוב להקשיב לצרכים שלו.
    הכל מאוד מאוד זמני. כמו שנאמר לך כאן, השלושה חודשים הראשונים הכי קשים, לאט לאט הם מתחילים להתעניין בעולם מסביב ופחות רוצים ידיים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה