היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוב היה לי דם עכשיו ואיני לוקחת סיכונים הרופא שלי לא עונה בטלפון ואני עוד דקה יוצאת למיון עם אחותי הקטנה אמא שלי והבן זוג ישנים ואני חייבת לראות מה עם העוברי שלי תנועות יש בשפע תודה לאל אך איני יודעת מה פשר הדם אז יוצאת למיון אעדכן בוקר טוב בננות אתמול בלילה הרגשתי מעט כאבים הבוקר התעוררתי עם כתם חום על התחתונים ולאחריו ירד לי דם מהנרתיק אציין שבלילה הרגשתי הרבה את עוברי וגם הבוקר
האם זה נורמלי?? מה זה אומר? ממליצות ללכת למיון? מחר התל"מ שלי!
15 תגובות
עמוד 1
בעיקרון לפי מה שאני יודעת אם יש דימום ישר הולכים למיון.. השאלה אם זה דם אדום או הפרשה רירית עם דם חום/ורוד ואז זה כנראה הפקק הרירי ולא צריך ללכת.. בכל מקרה הייתי ניגשת להיבדק בשביל השקט הנפשי..
בהצלחה!!!!!!
בעקרון אצלי קיסרי מתוכנן לשבוע הבא . רשום לי בבירור שאם יש דימום , ירידת מיים או חוסר בתנעות ישר להתיצב במיון . http://www.holdthatpic.com/
דם טרי אדום מסיבי זה בהחלט סיבה לנסוע למיון כך התחילה הלידה שלי...
יואו נראה לי שזה קרוב מתמיד! בהצלחה בובה תעדכני!!!
ישראלית .לכי למיון. כמו שהבנות אמרו אם יש דם ישר מיון...ככה גם אמרו לי.
יווו בהצלחה!!!חברתי לתלמ
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
את כבר בקו הסיום הרבה ברכות ואיחולים מותק
טוב לא בלחץ כנראה זה הפקק הרירי אם יש תנועות והדימום לא משיך תחכי לצירים ,אם האינטואיציה שלך אומרת שמשהו לא בסדר לכי להבדק רוב הסיכויים שתפתחי עוד מעט צירים שיהיה קל ומהר
דיברתי עם הרופא שממש לא נבהל ואמר שזה רגיל שאל כמובן אם יש צירים וכרגע עדיין אין אמר שאם אני רוצה - אני יכולה לבוא להיבדק אצלו למען השקט הנפשי (יש לו גם א"ס בחדר) גם עם הדולה שוחחתי ואמרה להישאר בבית וללכת בערב להיבדק, המליצה לנוח קודם ולהרגיש תנועות עובר ולפי זה להחליט וללכת לרופא בערב היא מושכת אותי ללידה טבעית והיא יודעת שבמיון עלולים ישר לתת זירוז.... אז כרגע אנחנו בהמתנה בבית היו הרבה תנועות עובר ברוך השם חשוב לציין שאתמול הייתי אצל הרופא בבדיקה וגינלית וא"ס הכניס את כל היד אז הדולה אומרת שכנראה בגלל זה ירד לי דם..... הוא בדק אותי ואמר שאין פתיחה עדיין ושהפקק הרירי עדיין לא יצא בשלמותו (אולי הוא יצא היום בדימום הזה) אמר שצוואר הרחם יורד כלפי מטה ושהעובר ירד מאוד ושזה מצויין כרגע איני יודעת בדיוק מה לעשות לא רוצה שישימו לי זירוזים
איזה יופי שיש לך דולה ! ואכן רוב הסיכויים שמה שקרה שדיממת מהבדיקה שלו ,יכול להיות שהוא גם עשה לך סטריפינג ללא ידיעתך ,קורה אצלינו לא מעט בארץ שרופאים מרשים לעצם לא לשאול ופשוט לעשות ,לא יודעת איך זה אצלך... תמתיני כמה שיותר בבית , תקבלי כל דבר באהבה , כל כאב של ציר בשמחה וללא פחד , פחד רק עוצר את הלידה . מאחלת לך לידה הכי מעצימה שיש ,גם אם היא תהיה עם אפידורל בסופו של דבר ,הכי חשוב שתהיי שלמה עם כל החלטה .
מאמי, זה ממש קרוב! מחזיקה לך אצבעות
וואי מלחיץ. נשמע אבל שאת רגועה ושיש לך שם שליחים טובים שיודעים על מה הם מדברים
אני מנסה להיות רגועה
חשוב חשוב לא לשכוח להמשיך לעקוב אחר תנועות עובר הכי חשוב בעולם כרגע שיהיה בעה בעיתו ובשעתו בקלות ובידיים מלאות מתרגשת בשבילך בהצלחה
בהצלחה!!!!
אז מסתבר שקצת הדם שהיה לי בתחתונים הוא נורמלי לחלוטין על פי הרופא הכל בסדר נבדקתי