היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן מעדכנתתתת עכשיו אני ובעלי חזרנו מהסקירה.. בהתחלה הכל היה בסדר והרופא אמר שכל האיברים תקינים לשבוע שבו אני נמצאת והעובר שוקל 115 גרם. הוא עבר על כל האיברים והיה מרגש לשמוע את הלב ולראות כל איבר ואיבר ולראות את העובר בועט! לאחר מכן הוא ראה שזו ב-ת !!!!! ממש ממש התרגשנו והתחלנו לבכות.. אח"כ הוא ראה משהו שלא כל כך אהבנו והוא ראה שיש 2 כליות בחבל הטבור במקום 3 ואמר לנו לקבוע תור לאקו לב. אז קבענו תור ל12/03. בעלי לקח את זה יותר קשה ממני ושנינו נכנסו להלם. בנוסף שלח אותי גם לעשות חלבון עוברי ביום שלישי.. אחרי שאומרים שהכל תקין בהתחלה זה די מבאס לראות שיש בעיה.
אוף שמחה מהולה בעצב!!! נקווה לטוב...
7 תגובות
עמוד 1
קודם כל מזל טוב ! דבר שני ב1% מהריונות יש 2 כלי דם במקום 3 -ממצא זה בפני עצמו לא נחשב כמום ובדרך כלל לא פוגע בעובר מבחינת התזונה או התפתחות , נכון מאוד שהרופא שלח אותך לאקו לב וחלבון עוברי ,ואולי גם יש לשקול דיקור מי שפיר אבל רק במקרה של ממצאים נוספים ,או בדיקות לא תקינות . תחשבו חיובי , יהיה טוב
תודה רבה לכן,אני באמת מקווה שיהיה בסוף בסדר!
בעה שהכל יהיה תקין בשורות טובות בריאות ורפואה שלמה
אמן ואמןןן!!
רחלי יהיה בסדר!!! אני בטוחה שגם אני הייתי נלחצת אם היו אמרים לי משהו כזה, אבל אמונה והמון אופטימיות בלב- כי הבת שלכם מרגישה הכל :)
בהצלחה- ותעדכני
אכן התכוונת ל-2 כלי דם. כליות אמורות להיות 2 ולא יותר.. לא יודעת לענות על זה. מאחלת בהצלחה בהמשך ושזה יסתדר