-
אין לי מושג איך זה מרגיש ולכן אין עצה בפי
אבל כן יש לי חיבוקים לרוב
-
מציעה לך מכל הלב לתת בקבוק שאוב בלילה, שבעלך יתן
אח"כ מאד קשה להרגיל....תשאלי את תהל ותשאלי את תמרה
למה שלא תצאי? תקני סינר הנקה וחולצות נוחות.
אני עד 11 הנקתי מלא וכל היום היינו בחוץ.
-
אני ממש מבינה אותך!
בדיוק אתמול אתונה אמרתי לבעלי שהכי קשה זה התלות הטוטלית בגלל ההנקה.
אבל אני כבר אחרי שבועיים התחלתי לשאוב ובלילות שבעלי לא עובד למחרת אז הוא נותן לה בקבוק..
וגם לפעמים שאני ממש מותשת מידי בשביל להניק אני נותנת לה בקבוק בעצמי..
זה עוזר..
ואל תשבי כלואה בבית!
צאי אפילו לסיבוב בגינה רבע שעה, חייבים אוויר! זה גם טוב לפיצפונים..
בהצלחה!
-
ענתי את מדברת שטויות
אני איך שחזרתי הביתה התחלתי לשאוב יש ךי כל מיני סידורים והילדה עם אמא
מה היא לא תאכל ? אן שאני לא יצא מהבית ?
זה חלב שלך ופיטמה כמו שלך
את לא משבשת שום דבר ההפך את מורידה גודש
אם אני לא שואבת פעם ביומיים שלוש אני מתה מכאבים
-
אני ממליצה לך לקנות סינר הנקה ולצאת החוצה כמו שהציעו לך
או בקניונים יש כמעט בכל קניון עמדות הנקה שאת נכנסת מניקה בפרטיות
אני ממליצה לך שמי שבא לבקר אותך יהיו אנשים שנוח לך איתם ויודעים שאת עייפה ושהם באים לעזור ולא בכדי שתארחי אותם
שאת מבינה שענייני הבית יכולים לחכות ולישון כשהבייבי
ובאשר לבכי שימי לב שחלילה וחס זה לא הפך לדכאון אחרי לידה אפשר להתייעץ עם אחות טיפת חלב אבל תתחילי בשאר הדברים אם זה משתלט תפני למישהו שיסייע להבהיר לך את הדברים
ומלבד זאת לא בכל מחיר הנקה /אירוחים וכו עכשיו חשוב אמא רגועה ונינוחה ולכן כל פעולה שלא עושה לך טוב בצורה שאין לך תחליף פשוט תוותרי זה קודם כל את והבייבי בהצלחה
-
קודם כל חיבוק חם ...
אני מאוד מבינה את התסכול שלך
ממליצה לך להתחיל לשאוב קצת כדי שתוכלי לנשום
ללכת לעשות סידורים קצת לטפל בעצמך
אחרי לידה תקופה מבלבלת ומדכדכת תעזרי כוחות בשביל כל הבית
תשאבי וצאי קצת לכי תתפנקי מספרה ציפורניים פדיקור
משהו לשיפור ההרגשה שלך
חובה אחרי לידה חובה!!
-
-
יש לך ספסל מתחת לבית?
לשבת שם 5 דקות לבהות בכביש, סתם לנשום אויר. כל יום ! אפשר פעמיים ביום!
ל 5 דקות את לא צריכה לא בקבוק לא תיק לא כלום. איך שאת, יוצאת עם
התינוק(או תינוקת?) על הידיים, מתיישבת על הספסל ונושמת!
שום הכנות!
כל כך פשוט וכל כך עושה הבדל!
אפשר לשבת גם 10...ולא צריך לתכנן לצאת ישר אחרי האכלה...
אם יתחיל בכי של רעב, עולים הבייתה בלי לחץ...
-
וקנין חולה עלייךך!!! כמה את צודקת
מתי הולכות למיקי בוגנים חחחחח
-
בנות, אין עליכן ועל הפורום הזה!
כ"כ מחמם את הלב לדעת שיש מישהו (מישהי?) שמבינה על מה אני מדברת. הבעל המדהים שלי, עם כל הרצון הטוב שיש לו ויש לו הרבה, פשוט לא מסוגל להבין מה עובר עליי. וזה בסדר.. אי אפשר להסביר לגבר מה זה לידה, הורמונים, להרגיש אימא פתאום...
אתמול עשיתי טיול ראשון קטן עם העגלה. קטן כי לקחתי גם את הכלב שעדיין לא הפנים שקצב ההליכה השתנה, וכי באמצע גיליתי שנעלמו לי המפתחות. רצתי חזרה הביתה ומצאתי אותה בתוך המנעול בחוץ... מי אמר טמטמת ולא קיבל??
ו... שאבתי מנה הגונה היום. אולי בערב אצא מהבית קצת. בעלי עוד שנייה בועט אותי החוצה
-
למה זה כל כך קשה את שואלת המממ מי שתיכנן את האישה ידע בדיוק איזה כפתורים להפעיל אחרי הלידה , הכפתור שהכי הרבה עובד אצל כל אמא זה רגשות אשם , לא משנה מה תעשי תמיד תרגישי שלא עשית מספיק , זה מנגנון מצויין לדאוג הכי טוב לתינוק מבחינת הטבע , תחשבי על זה , את אמורה להרגיש שאת לא רוצה להתרחק מהתינוק שלך ,את אמורה להרגיש געגועים מטורפים גם אם סופר קשה לך לבד איתו בבית ,אבל אם את רק עוזבת אותו לכמה שעות את מתפוצצת מדאגה . ככה אנחנו בנויות , אין צורך להלחם נגד הטבע ולחשוב שמשהו לא בסדר ,ההפך הכל בסדר ,ברגע שנזרום עם הטבע נרגיש הקלה עצומה .
בקשר ליציאה , זה פשוט מעולה!!! אני פשוט הייתי חייבת את הלבד שלי ובערב הייתי משאירה חלב שאוב במקרר לבעלי , מרדימה את הקטן אחרי שינק כמו שצריך והולכת לעשות ספורט ,הליכה של שעה לפחות עם אוזניות של מוזיקה קצבית ורצה לי בכיף לאוורר את הראש ,כשהיה בן חודש וחצי השארתי את איתי והלכתי ללימודים ליומיים וחזרתי סופית ללימודים בגיל חודשיים וחצי . יכולה להגיד לך שהרגשתי מעולה , אולי יש כאלה שיגידו איך זה יכול להיות , את אמא והוא כזה קטן , היה לי טוב לצאת מהבית !
אבל כשאיתמר היה תינוק לא הייתי מסוגלת לעזוב אותו לרגע ! בקיצר תרגעי ,בלי לחץ ותחשבי חיובי ,הכל יהיה מצויין
-
בנות, עשיתי את זה! אני יושבת לי לבד בארומה ושותה הפוך נטול... והעולם עדיין לא התמוטט... למרות שבדרך הייתי על סף לעשות פרסה:)
~~ענת~~
-
מכירה את זה.. ככה זה בהנקה אין לבעל במה לעזור כ"כ..
תזכרי שזה זמני, ו-3 החודשים הראשונים הם הקשים ביותר, בהדרגה זה מסתדר, ההנקות נהיות קצרות יותר ובפרקי זמן יותר ארוכים.
אם את לא יכולה לקבל אורחים, אל תקבלי עד שתתאוששי קצת.
בימים יפים, כדאי לך לצאת עם הבייבי ביום, הם הרבה יותר רגועים ונהנים כשהם בחוץ ואת יכולה גם להינות מטיול בחוץ, או לשבת בבית קפה וכו', זה עוזר לשמור על שפיות..