היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות הבת שלי בת שלושה חודשים עוד מעט לפני כחודש הרופאה ראתה כתמים אדומים ויובש בעור שלה ואמרה שיש לה אסטמה של העור והצלחה להשתמש באמול של דר פישר באמבטיה ניסיתי פעמיים לא היה שיפור וגם נראה לי מוזר להשתמש בשמן בלי לקלח אותה עם סבון חוץ מזה קניתי קרם של דר פישר לעור יבש סבון אורגני כלום לא עוזר יותר מידי מישהי מכירה את זה? יודעת על דרך טיפול טובה? אני חסרת סבלנות אם אני רואה שמשהו לא עוזר אחרי פעמיים אני עוזבת את זה ועוברת למשהו אחר
13 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שאת חייבת להיות עקבית, תכשירים זה לא הוקוס פוקוס. יומיים לא יעזור לכם... שום תכשיר. זה לוקח זמן.
אנחנו עדיין משתמשים בבילנאום/אמול ובקרם לאחר המקלחת.
אסטמה של האור לא חולפת תוך יומיים,לפעמים לוקח חודשים ואף שנים. אין טיפול שמרפא את זה, אבל יש תכשירים שמרגיעים את העור.מומלץ להשתמש בסבון שמתאים לאטופיק דרמטיטיס, את יכולה לשאול בבית מרקחת או בחנות טבע, צריך לרכך את העור כל הזמן לנו בזמנו עזרה משחה אקוואזום. בכל מקרה חשוב להיות במעקב אצל רופא עורת בהצלחה
מכירה אישית מישהי שהתינוק שנה היה במצב קשהההה כל הפנים אדומות ומגרדות, הילד ינק, והיא ניסתה הכלללל! עד שהלכה לתזונאית או למישהי מיוחדת לא זוכרת, והיא שינתה לה את כל התזונה, הורידה מלא דברים כמו מוצרי חלב, שוקולד וכו.. לא עברו שבועות והילד נהיה חלק. עכשיו היא הפסיקה להניק אז היא חזרה לאכול הכל.. אבל לילד עדיין היא לא נותנת את כל הדברים האלה! אם לא הייתי רואה אותו לפני ואחרי לא הייתי מאמינה בעצמי.
אבל היא אוכלת מטרנה אולי אני אשנה לה לצימחית? אוף להחליף מטרנה עד שהאקסטרה קר עזרה לה לעיכול
תתייעצי קודם עם רופא עור, לא נראה לי שיש קשר בין מטרנה לאסטמה של עור.
אל תשני כל כך מהר אוכל יש בנות שיש לילדות שלהן את האטופיק דרמטיטיס אבקש שיכנסו לכאן וינסו לכוון אותך אם זה זה או משהו אחר ולהקל בריאות ובשורות טובות
תודה!!!
סיפרתי מה היה אצל אותה אמא שאני מכירה. לא אמרתי לך להחליף מטרנה.
התינוק של אותה אחת בכלל ינק. ואצלו התזונה של האמא (וכשהפסיק לינוק- גם שלו) עזרה מאוד. בניגוד לרופאי עור רבים שלא היה בידם לעזור.
השלב הראשון קודם כל זה רופא עור. ואם הראשון לא יועיל אפשר לנסות אחר. יש בזה רמות. (לתינוק ההוא היה מחריד! כמעט לא זיהו תינוק. העור היה ממש אכול) רק אם כלוווום ברפואה לא מועיל אפשר לנסות אלטרנטיבי ותזונה (בבקרת מומחה כמובן)
לאט לאט. רק בריאות ובהצלחה!
דבר ראשון להפסיק עם השמנים כי הם לא עוזרים בכלום לא להשתמש במרכך כביסה להוציא מהבית ומהחדרים שטיחים שגורמים לגרד בגדים 100% כותנה עכשיו לטיפול המסיבי יותר... הבת שלי סבלה סבל ייסורים דרגת האסטמה אצלה הייתה מאוד גבוהה גם לבן שלי התחיל וטיפלתי בזה מהר כשהיה בן שבועיים ואני מדברת על דיקור סיני צריך להיות סבלניים אבל אחרי כמה טיפולים זה יעבור! הרופאה של הילדים שלי צחקה עלי שאני עושה דיקור ועכשיו היא מודה שהיא ממליצה למטופלים שלה על זה אחרי שראתה את התוצאות!!! אחרי הדיקור לא השתמשנו בסטראוידים יותר והחורף ברוך השם טפו טפו בקושי יש לה לבן שלי נעלם אחרי 3 טיפולים!!!! זו מחלה מייאשת ומתישה אילו הייתה יותר גדולה הייתי מקשרת את זה גם לאוכל, מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה
מאמי אל תשתמשי בסטרואידים בכלל יש מלא פתרונות שאפשר לנסות קודם... לנו עזר קרם של מורז שנקרא הרבאטופיק, העור שלה היה מאוד אדמומי ומגורה ואחרי תקופה שהשתמשנו בקרם הזה זה עבר.... הוא טבעי אז אין בו סטרואידים ומאוד טוב לעור. גם על האפשרות של הדיקור שמעתי דברים טובים מאמא אחת בגן.
הללוש ודינוש היפים שלי
היי,
הבת שלי אליאן סובלת מגיל חודשיים מאטופיק דרמטיטיס,ניסינו מלא משחות, סבונים ,שמנים,טיפול הומאופתי ומה לא...בדיקות אלרגיה, ובנוסף לכל זה זה עבר לה לאסטמה נשימתית...לא פעם החסרנו ימים בגן כי הייתה לה התפרצות של המחלה והיא לא יכלה אפילו להתלבש כי הכל גירד לה...
מצאתי 2 סוגי קרמים שמתאימים לה: 1. טופיק של טבע ואהבה- יש קצף סבון וקרם גוף ממש ממש מעולה!!! 2. קמדיס- קרם פנים מעולה...
הילדה לובשת הכל כותנה מלאה, אין מקלחות עם סבונים אלא רק עם הקצף של אהבה...ואם יש ממש גירודים אז אני נותנת לה גם טיפות פנסטיל...
הרבה סבלנות,סבלנות וסבלנות... ולא ממליצה להתחיל עם סטרואידים...