מהם החסרונות של... + סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפג פרגו בוק?

העגלה התיישבה לי חזק על הלב. המחיר
10 תגובות
עמוד 1
  • קדימה סושי, עדנה, סופי... להתפקד לתשובות

• אחרי 3 שבועות של שימוש בבוק פלוס -
    אני מאוהבת בה!!
  • לא מכירה
    אבל כל פג לכשעצמה - מצוינת
    אין ע החברה הזאת בעולם

גם יש אחריות הרבה זמן, גם לא נשחקת, לא נהרסת, חזקה כברזל
  • שירה המוצי גם על הפרק. מרוצים?
    סופי- גדולה רק בקיפול או גם ממש בכללי? בעית הפגז' אינה רלוונטית כי אין רכב שיהיה פגז' ובפגז' של אבא אפשר להכניס עולם ומלואו.
    בנוסף- איך הטיולון? פרקטי?

• אז אני משתמשת בבוק פלוס קצת יותר מחודש
    והיא מהמממממת!
    איכותית, חזקה ונוחה..
    אני מאוד נהנת ומרוצה
    בעיקר שהנסיך שלי אוהב את העגלה גם, ונירדם לו שם לפעמים..
    יש צגוון צבעים יפים לעגלה
    אני לקחתי ירוק מנטה...

• מאד. היא בשימוש שנתיים וחצי.

האמבטיה מושלמת
    מרווחת וגבוהה, בלי כאבי גב
    השילדה מסיבית, 4x4, כיף ללכת איתה ברחובות

נשארה לי ממש חדשה... שלומדים לקפל היא נסגרת בשניות
    הגלגלים נשלפים בלחיצה ונכנסת ברוב הבאג'ים
    מה שכן היא כבדה ורחבה (נכנסת בקושי במעליות צרות למשל).

אם את קונה ברישפון ת"א יש אחריות וטיפול 10000
    אנחנו קנינו בבייבילאב בתוך החבילת לידה בהנחה משמעותית
    2500 ש"ח.

• יש לי גם מוצי, אחלה עגלה, חוץ מהכובד שלה. היא נכנסה לנו לבגאז' של פייט פונטו שהיה לנו קודם.
    מאוד אוהבת את מוצי גם מבחינת הנוחות, העיצוב, הבדים, הטיולון שאפשר ליישר גם ברגליים (ולא בזווית כמו בהרבה עגלות), האמבטיה גדולה יחסית לאחרות.
  • לנו יש פג בוק (לא פלוס). קנינו רק את הטיולון, בלי אמבטיה, כיוון שגם לנו אין אוטו, וזה נראה לי מאד לא פרקטי בתחבורה ציבורית. בחרנו דווקא בבוק הרגיל ולא בפלוס כי היא מתקפלת נוח וקטן יותר, והכי חשוב (לנו) זה שכשהיא מקופלת הריפוד לא חשוף (בניגוד לבייבי ג'וגר ברייטקס ודומיהם) כך שבנסיעות ותאי מטען של אוטובוסים הריפוד לא מתלכלך. חוצמזה, עגלה סופר נוחה, קלה, נוסעת סבבה, חזקה, גם נראית יפה (למרות שזה היה השיקול הממש אחרון שלי). אם קונים רק טיולון המחיר לא כזה מופרע, לנו עלה 1800 שח
  • אצלי הברווי אובו. ידעתי שזאת טעות אבל כבר הזמנתי ושילמתי והייתי בשבוע 38 לא היתה לי ברירה. מאוד מאוכזבת
  • אני משתמשת בEASY BABY
    ודווקא מאוד מרוצה
    עגלה קלילה זולה ומגיעה בשלל צבעים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה