חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייי לכל הבנות המקסימות שמנסות או שכבר הצליחו להיכנס להריון.
    אני מרגישה שאני חייבת לשתף מישהו בתחושות שלי...
    אני נשואה טרייה מזה 3 חודשים מנסה להיכנס להריון בחודשים הראשונים לא ידעתי לזהות את ימי הביוץ שלי עד שחודש שעבר קניתי ערכת ביוץ.
    המחזור שלי נע בין 29-34
    קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 27.12.13
    עשיתי בדיקת ביוץ ביום ה18 למחזור הופיע לי פס חלש ופס חזק יום למחרת בדקתי בדיקה נוספת שהראתה שני קווים חזקים הבנתי שכנראה אני מבייצת ביום ה19 יש לציין שקיימנו יחסים יומיים לפני שידעתי שאני מבייצת ויומיים אחרי שגיליתי (השתמשתי בשיטת היום כן יום לא)
    ולצערי קיבלתי הבוקר מחזור אני ובעלי כמעט 9 שנים ביחד והייתי בטוחה שאני יקלט ישר אחרי החתונה אבל אני רואה שזה לא הולך לי ויש לי חששות ודאגות שנותנות לי חוסר שקט במשך היום אני חושבת רק על זה .. והרופאים אומרים לנסות שנה ואז עם לא הולך להתחיל בדיקות !! זה ממש עצוב כי בעיה שיאבחנו אותה מיד :( אני ממש אשמח לעידוד ייעוץ הכוונה

תודה על ההקשבה
    המשך יום פורה ומקסים לכולן :)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    בממוצע לוקח להכנס להריון כחצי שנה.
    אל תהיי לחוצה, את בתחילת הדרך ומקווה שכבר החודש הקרוב תקלטי!!!
    רוב החברות שלי נכנסו להריון אחרי 4 חודשי ניסיון, אולי גם את תהיי בתוך הרשימה הזאת
    תנסי להתעסק בדברים אחרים ולא בכניסה להריון, למרות שזה מאוד קשה.
    שיהיה לך בהצלחה!!
  • תודה רבה :) זה כבר נתן לי תחושה טובה ..
  • מתוקה הלוואי שהמחזור הזה יהיה אחרון ל9. חודשים... ושממנו יתפתח הריון

• אל תכניסי את עצמך למחשבות מיותרות.. אתם רק בתחילת הדרך...

המון בהצלחה

ליטלילי

• לחץ מאד מפריע לגוף להקלט, מציעה לך לנשום עמוק ולא לחשוב אובר
    נסי ליהנות, זה יבוא בקלות בקרוב בעזרת ה'.
    התחלת לקחת חומצה פולית?

• היי שירה
    כן בדיוק לפני 3 ימים הייתי אצל הרופא הסברתי לו את החששות שלי
    הוא נתן לי להתחיל חומצה פולית ושלח אותה לבדיקת דם -שתזהה שאכן היה לי ביוץ שבוע לאחר שמתרחש אצלי הביוץ..
    אני מקווה שזו התחלה טובה ושזה יבוא מהר :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה