קצת מידע- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות רק אתמול הצטרפתי וכבר אני לא יכולה בלי הפורום הזה!!!
    כל התקופה האחרונה, כל השביזות, כל הבאסה, כל הבשורות מסביב על עוד ועוד ועוד ועוד ועוד בנות שבהריון, כל המבטים של האנשים עליי והרחמים במבט שלהם,
    הכל אני עוברת לבד. לא שיתפתי אף חברה בתהליך והיחיד שאני מדברת איתו וחופרת לו זה בעלי אבל גם הוא באותה סירה ואני מרגישה ששנינו לבד בעולם...
    בכל מקרה, בגלל חוסר השיתוף שלי יש לי מלא שאלות שאין לי את מי לשאול!!!
    אז אם מישהי יכולה לעזור- מה קורה אחרי החזרת עוברים? מהו תהליך הקליטה? מהי השרשה?? מה אמור לקרות?? אין לי מושג בכלום...

תודה!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי לילך..

קודם כל למה את לא משתפת? חברה קרובה, משפחה קרובה? בעיניי זה מאוד חשוב ואין במה להתבייש. גם אני בהתחלה לא שיתפתי והיום כל החברות והמשפחות יודעים. אני רק מרוויחה מזה. ההורים עוזרים המון, שאלות של לחץ - כבר מזמן אין.
    אולי כדאי לשקול את זה.

לגבי ההחזרה, העוברים אמורים בע"ה להקלט ברחם בשבוע שבועיים הקרובים. מחזיקים לך אצבעות חזק חזק שזה אכן יקרה.
    במיגה וכן ישסיכוי שיהיו טיפה דימומי השתרשות. או כאבי בטן. יכול להיות גם שלא תרגישי כלום.
    שבועיים מיום ההחזרה את עושה בדיקת דם בטא ומקבלת תשובה תוך כמה שעות - כבר באותו היום.

תשתדלי להיות רגועה ולחשוב חיובי

ואנחנו כמובן כאן בשבילך לכך מצב, הרגשה, שיתוף, שאלה....

שיעבור בקלות, שתיקלטו מהר!
    בהצלחה....

ליטלילי

• ליטלילי תודה רבה על התגובות שלך את ממש עוזרת כאן לבנות. אני נמצאת כל הזמן בהתלבטות הזאת אם לספר או לא... בינתיים כיף שגיליתי את הפורום... שיהיו בשורות טובות לכולן אמן!!

תודה רבה על ההסבר והתמיכה, מלא חיבוקיםםםםם
  • ב ה צ ל ח ה ! ! !

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה