קצת עזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מתי אדע שיש לי צירים. נכון שכולם אומרים "את תדעי לבד"
    היום הייתי בבדיקות והאחות ישר אמרה לי שיש לי צירים שהיא רואה מבלי לגעת שהבטן מתקשה מידי פעם. אחכ חיברה אותי למוניטור וגם הראה צירים.
    מה הכוונה שאננ צריכהכל הזמן לשם ידיים על הבטן? היום בצהריים היתה גם הפרשה ורודה בהירה. זה אומר שזה מתקרב אבל מתי? מישהו יכול להיות יותר ספציפי...:)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • בטטה יקרה
    מראים צירים במוניטור אבל את לא מרגישה??
    הכתם הורוד זה כנראה הפקק הרירי כמו שאמר לי הרופא

נשמע שאצלך זה כבר קרובבבב
    את עוקפת אותי בסיבוב
    שותפתי לתל"מ
  • כן המוניטור הראה צירים אבל לא הרגשתי כלןם...אם ככה תהיה גם הלידה אז בכיף!
    יש לי רק כאבי רגליים זרמים כאלה..לפנמ מחזור זה היה קורה לי. ואני עייפה יותר מתמיד

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • מאמי אלו צירים נמוכים
    גם אני ראיתי אותם במוניטור אבל לא כאב לי כלום
    זה היה שהייתי עושה מעקבים אצל האחות
    אבל בלידה עצמה יש צירים אחרים שממש מרגישים אותם זה בטוח!
  • גם לי בהתחלה ראו במוניטור צירים שלא הרגשתי.
    כשהתקדמו העניינים הרגשתי ממש..
    אל תדאגי..

איזה כיף! זה ממש קרוב!!!
  • את תרגישי ,הצירים שאת מתארת זה צירים שלא מובילים ללידה בדרך כלל , צירים של לידה מרגישים , נדיר מאוד שאישה לא מרגישה את הלידה עד שכבר יש צירי לחץ .

וזה לא הכי כיף , ללדת בבית לבד זה יכול להיות מפחיד .
  • זה אמיתי גם אני חשבתי שאלד בבית. בפעם הראשונה שכאב לי משו בהריון אי פעם זה היה יומיים לפני לידה ואז ביום הלידה זה כל כך כאב שאין מצב שהייתי מפספסת
  • אצלי (היריון קודם) היתה קודם ירידת מים, אז ניגשתי לבי"ח ושם פשוט חיכיתי לצירים.. אחרי כמה שעות התחילו צירים סדירים שאי אפשר שלא להרגיש אותם!! אלה צירים שמגיעים בפרקי זמן קבועים (לא זוכרת בדיוק, משהו כמו כל 3,4 דקות למשך דקה אחת). הם די עוצמתיים ואי אפשר להתעלם מהם!!! הם נמשכו (בהפסקות) כשעה + עד ללידה עצמה.
    בלידה אלה צירים חזקים מאוד!! עוצמתיים ואין מצב שהם לא מורגשים.
    אלה למעשה הכאבים בלידה, הם נובעים מהצירים (לא לקחתי אפידורל, אז הרגשתי הכל..).
    הצירים שנראים אצליך במוניטור אלה צירים חלשים, הרחם מכין עצמו ללידה, כשזה יתקדם, הם יתחזקו ויורגשו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה