היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומך? קצת שקטה החודש איך את? איך עובר החודש? חושבת עלייך
8 תגובות
עמוד 1
באמת היא קצת שקטה!
ליטלילי - היכן את?? אנא התייצבי
ליטלי המקסימה אמרה שהיא לוקחת הפסקה.... ואם כבר אז ליטלי מקסימה, מאחלת לך נס גלוי והריון תקין וטבעי!! הריון שיראה לך ולנו (אחרי רעיה) שיש עוד נסים בעולם
היי בנות מהממות!!!! איזה כייף שיש אתכן...
בגלל ההפסקה אני מעט שאננה החודש
וגם עוברים עליי קצת דברים. המשפחה של בעלי שעלתה כבר על כל העצבים, ואחותו מתחתנת עוד מעט, אצטרך לראות שם את כולם.... עטמס בעבודה.
בקיצור, טוב שדווקא החודש אני בהפסקה. עם כל המסביב.....
אוטוטו .. עוד קצת. מחכה למחזור ואז בכל הכוח!!!!!!
נשיקות ואהבה לכולןןןןןן
ליטלילי
המשפחה תירגע אחרי החתונה. העומס יירד. וכל השאר יסתדר. לדברים יש נטייה להתאזן בסוף..(: אבל מקווה שלפחות מנסים טבעי (:
קרן אור, איזו חתונה?????
ליטלילי
אההההה החתונה של גיסתי חחחחחח
כן יש מצב שירגע. אבל אין תקנה במקרה שלהם.. זה לא הריב הראשון ולצערי אני גם יודעת שבטוח לא יהיה האחרון
יהיה טוב......
ליטלילי
את יודעת משהו? זה נכון. המשפחה לא תשתנה סביר להניח. אז כל מה שנותר זה לעשות את השינוי אצלנו. בתפיסה שלנו... לפחות אם רוצים לשרוד לאורך זמן...(:
את כלכך צודקת...ובאמת שניסיתי. ועדיין מנסה.
אבל יש מצבים שזה עולה על כל דמיון.
כשחמותך מקללת אותך - גם טם את מאוד רוצה, את לא יכולה להשאר אדישה.