קצת הומור (עצמי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוקר, אחרי לילה לא משהו בכלל, בעלי העיר אותי עם נשיקה ואמר לי שבמטבח מחכה לי הסנדוויץ ה"מושלם", הכלב טויל והואכל והוא הולך לעבודה.
    הקטנה עדיין ישנה. ואז המוח שלי נכנס למצב "ניצול זמן יעיל". היא ישנה! בוקר. אני רעבה. סנדוויץ!
    קמתי, רצתי למטבח להכין כוס קפה ולטרוף את הארוחה לפני שהיא התעוררה.
    טרפתי. היא עדיין ישנה. וואו! מה עושים עכשיו?
    שירותים!
    היא עדיין ישנה. וואו גדול. מה עכשיו?
    מקלחת!
    והיא עדיין ממשיכה לישון...
    לצחצח שיניים.
    לשים קרם פנים.
    זהו, כל המשימות החיוניות הושלמו. אני מוכנה להנקה שלפי הקולות כבר ממש קרובה.
    ואז חשבתי... כמה שהורות מסדרת את כל הדברים לפי סדר עדיפויות אחר. עד לפני שבוע לא ידעתי שאני מסוגלת לאכול ארוחת בוקר בלי לצחצח שיניים, ולפני מקלחת.

מדהים מדהים מדהים השינוי הזה בחיים!

~~ענת~~
5 תגובות
עמוד 1

• חחחחחחחחחחחחח
    עצוב כמה שזה נכון...
    גם אני הגעתי למצב של אוכל לפני ציחצוח שינים

• גם אני הייתי ככה בילד הראשון , באיתי משהו השתנה בי . אולי ההבנה שהעולם לא יפול אם אני אחשוב על עצמי ,שילד גדל גם בלי שאני צמודה אליו 24/7 ,שאם הוא יבכה (זמן סביר כן) לא יקרה שום אסון .

אז בנות ,לא יקרה שום דבר לאוצר שלכן אם תחשבו גם על עצמכן , ומי ששאלה איך מתקלחים כשלבד , אז פותחים מים ונכנסים למקלחת :) ככה זה עובד בדרך כלל , אפשר להשאיר את הדלת פתוחה , תכלס מה יקרה אם היא תבכה או הוא קצת בזמן שאת מתקלחת ? הרי את משאירה אותה במיטה ,רצוי ריקה מדברים שיכולים לחנוק אותה ,לאן היא תברח?
  • חחחחחחחחחחחחחח ענת הרסת אותי
  • לא סיפרת מה היה בסנדביץ???
    שכחת שאנחנו היריוניות???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה