היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל פעם כמעט שמגיעים לשלב החלפת חיתולים מתחיל בכי שנמשך עד הסוף. יש פעמים שאני רק שמה חיתול והשאר ממשיכה לאט אחרי אוכל. לוקח לי שעה לסיים החתלה. עם הרגעה באמצע לתת מוצץ באמצע להרים על הידיים באמצע. אני לא יודעת למה זה ברמה כזו ממש כאילו מרביצים לה. ואני הכי עדינה בעולם. והיא רגועה ממש אין לי תלונות חוץ מההחתלה.
עוד שאלה קטנה. בכמה מ"ל תמ"ל עוברים להאכלה כל 4 שעות כרגע אני ב70 מ"ל כל 3 שעות
תודה
17 תגובות
עמוד 1
תעשי את זה בזריזות, גם אם היא בוכה, כשתסיימי היא תירגע. בת כמה היא? יש תינוקות שממש נהנים מההחתלה, שמתעסקים איתם, שהם ערומים.. אבל כל תינוק והאופי שלו. זה לא אומר שום דבר!
השאילה כמה היא שוקלת ? הנוסחה פוחות היו יתר זה 150 מ"ל כפול המשקל חלקי מס' ארוחות ביום . עם כל 4 שעות זה 6 ארוחות יוצא . אם עד עכשיו היא אכלה 70 מ"ל 8 פעמים אז ב6 ארוחות יוצא כי 95 מ"ל . http://www.holdthatpic.com/
כשאני מרימה אותה היא מפסיקה. וגם מהר מהר ולהשאיר לה טראומה שהחתלה זה משהו רע אני גם לא רוצה. היא בת 24 יום. דווקא היא ממש שקטה ונוחה. רק בהחתלה יש סרט :(
מהר מהר זה לא משאיר טראומה, תוך כדי שתחליפי לה תדברי אליה בקול רגוע, בביטחון, תלטפי. לאט לאט היא תתרגל ותכיר את הפעולה הזאת שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום.
לפעמים המגבון קר ובגלל זה לא נעים לה...?
זה מה שחשבתי אולי המגבון קניתי מחמם מגבונים. אחד הטעויות. צריך לחמם מראש והוא מעצבן. הקטע שהיא לפעמים בוכה לפני המגבון
החדר חם?... ברגע שאת מורידה לה בגדים קר לה ... תשתדלי להחליף בסביבה חמה ונעימה שלא תרגיש קור שהיא חשופה
יש תינוקות שמאוד לא אוהבים להיות ערומים.. ויש לזה פתרון. איך היא במקלחות , בהפשטה של לפני? גם בוכה?
טלי
ליעד אתה התכשיט של אימו'ש..
זה כמעט כולם ככה. לא תהייה לה טראומה ולא כלום. היא בוכה כי היא לא יודעת לדבר ומה שהיא רוצה להגיד זה : אוי אין לי מושג מה עובר עלי כרגע אני לא מבינה מה עושים אני לא רואה מה קורה? מה קורה? מה זה מורידים ושמים לי ושוב שמים לי ושום מורידים לי ... היה לי נוח לפני ... מה קורה פה?? אני לא מבינה...
אל תתרגשי. תחליפי , תדברי תוך כדי, תגידי- מורידים מכנסיים מהרגליים... מורידים חיתול משומש... נשים חדש... וכו. (לא שזה מרגיע אבל זה טוב לתרגל להסביר כל דבר) .
כן החדר חם תמיד. או מזגן או מפזר חום מקלחת היא אוהבת דווקא בא לי לבכות שהיא בוכה. אפשר להאכיל אותה בהשכבה ? ככה שתאכל ואני יחליף אני ישעין את הבקבוק על דובי שתמיד יהיה תמ"ל בפטמה ? או שאסור כששוכבים
לא לא זה מסוכן היא יכולה להחנק.. תני לה מוצץ...אולי תרטיבי אותו קצת. אני טובלת מעט בסימיקול זה מתוק. פעם ביום 2 טיפות ויטמין די ומיד דוחפת מוצץ הטעם נשאר והיא מוצצת את זה כמה דק רצוף
ויטמין די לא עובד עליה חחח אגב הבת שלך מהממת בלי עין הרע
היא קטנה כל כך, אפילו לא חודש. גם הקטנה שלי הייתה בוכה כשהיינו מחליפים לה חיתול בהתחלה. אל תחשבי שזה בגלל המגבון הקר - שלי דווקא אוהבת את המגבון הקר על העור החם שלה. תדברי איתה כשאת מחתלת אותה -מהרגע שאת לוקחת אותה ועד שאת מסיימת. תגידי לה כל מה שאת עושה. תשירי לה, שימי לה מוזיקה אפילו. וגם אם היא בוכה, תמשיכי לחתל. אל תפסיקי. כשתסיימי גם ככה תרימי אותה ותחבקי אותה בסופו של דבר היא תבין שזו פעולה שחוזרת על עצמה ואין לה מה לבכות ממנה.
סימיקול בכל גיל מינון כתוב על האריזה 0.3 ובמקרה הצורך 0.6
כשבעלי הביא כבר ראיתי את המינון. והאמת זה עזר פלאים. ולקחתי לצומת ליבי את כל ההמלצות. תודה רבה