זקוקה לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל הבנות היקרות, זקוקה לעצה.
    בעוד שבועיים יש לנו טיול בעבודה - יומיים לים המלח. ללא בני זוג/ילדים.
    הלו"ז די קליל, בלי הליכות, או משהו כזה. זה פנסיון מלא, כל האטרקציות במקום עצמו והרבה זמן חופשי.
    הבעיה - הנסיעה לשם מהמרכז, והמרחק, וכן, אני אהיה בשבוע 34 בע"ה.
    ב"ה ההיריון תקין ואני מרגישה טוב.
    היריון קודם ילדתי בשבוע 36.1 (יומיים בתשיעי), אני לא מצפה ללדת חלילה לפני תשיעי אבל חוששת שהנסיעה או המרחק דווקא זה יגרום למשהו.. חוק מרפי..
    מאוד רוצה לצאת, אבל לא מסוגלת לקבל החלטה.
    יש חברה מהעבודה שנרשמנו יחד לחדר ואני לא רוצה לבטל ברגע האחרון (למרות שיכולה להצטרף לחדר אחר כשלישיה, אבל היא מעדיפה שלא).
    אגב, בעלי סומך עלי בכל החלטה.
    מה אתן הייתן עושות?
10 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי נוסעת ומכינה מראש כסף וטלפון של נהג מונית, שאם קורה משהו, גם הכי בקטנה, מיד חוזרים. הסיכוי באמת שתלדי אז נמוך אם מהלך ההריון תקין, ואין סיבה דלא תהני ותבלי
  • אני חושבת שתסעי... אם לא מתוכנן שום דבר אקסטרימי..
    והנסיעה מהמרכז לא עורכת יותר מידי זמן...
    ומסכימה עם תמרה- תכיני למקרה חרום את כל הנדרש.. ואת בעלך בהיכון

בהצלחה

• עד שיש הטבה ממקום העבודה לנצלל עד הסוף חחח..

תהני תתפנקי קצת לפני לא ידוע לי שנסיעה מזרזת לידה.
    על כל מקרה באמת תכיני פלאפון זמין.

תהני מותק

• לנסוע ולהתפנק!!!

תהניייי

ליטלילי

• איזו אמיצההה
    אני לא חושבת לרגע שאעמוד בזה בלי בעלי והילדים

• תודה בנות
  • תסעי תהני רק אל תיכנסי לבריכות מים חמים.
  • תודה לולי
  • אני זוכרת שאני נסעתי לצפון בשבוע 32 והייתי פחדנית רצח....כל שנייה שגעתי את ההורים שלי לעצירות ולשתייה
    פייס: ortal_hori

• אז ברורררררררר שהייתי נוסעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה