קטע מרגש ששלחו לי.. שבת שלום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי חייבת לשתף.... ציטוט מפרסומת לטישו בחו"ל!!!
    "הרגשתי אותך. היית אפונה, ואז לימון, ואז חציל. הקשבתי לכל הטיפים, קראתי 12 ספרים. הפסקתי לשתות קפה. הרגשת כמה פחדתי? דיברתי אליך, שרתי לך... לא הייתי מוכנה, אבל פתאום הגעת. עשר אצבעות, ארבעה קילו. אהבה. אהבה ענקית. החזקתי אותך, האכלתי אותך. הבנתי שבשארית חיי, אעשה הכל כדי שתהיה מאושר – ושזה יהפוך אותי למאושרת. ויש פעמים שאני רוצה לוותר. שאתה גורם לי לפקפק בשפיות שלי, לרוץ בחזרה לאמא שלי ולבקש סליחה על הכל. אבל אז אתה מחייך, ואומר א השם שלי, או תופס את היד שלי עם האצבעות הקטנות שלך. אנחנו גדלים יחד. רואים את העולם כאילו הוא חדש. אני אפתח את לבי, ואהבה תרד על כולך כמו גשם. אתה תצחק, ואני אעשה הכל שוב. ונלך יד ביד, עד שתרצה לעזוב. אני עשיתי אותך, אבל אתה עשית אותי אמא".

חופית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה