ערב טוב ושבוע טוב \! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היה לי שבוע עמוס .. לא היה לי זמן ללכת לקופת חולים לעשות בדיקת דם .. והמחזור עדיין לא הגיע ..
    כבר 10 ימי איחור .. וכאבי מחזור כל שניה , אבל קניתי בדיקת שתן אתמול יצא לי קו ממש ממממש בהיר ודק שרק באור מסוים רואים חח
    אבל אז אולי חשבתי אולי הבדיקה הזאת לא טובה חח
    הכי טוב זה בדיקת דם שאין לי זמן לעשות !!!
    לא יודעת כי לפי המחשבון פה מחר אני שבוע 6 ... אז אם הייתי שבוע 6 איך הקו יצא כזה בהיר !?
    קיצר בלבולי מוחחחחח
    נראה השבוע מה אני יעשה ....
    [

9 תגובות
עמוד 1
  • מחר על הבוקר בדיקת דם!!!!!!!!!!

ב ה צ ל ח ה

ליטלילי

ב ה צ ל ח ה

ליטלילי

ב ה צ ל ח ה

ליטלילי

• יכול להיות קו בהיר בשל ביוץ מאוחר ואז ההיריון צעיר, אבל הכי טוב לבצע בדיקת דם כי שם רואים את ערכי הבטא.
    בהצלחה
  • יואוווו הלווואי

• קו זה קו.... בהיר זה גם נחשב, רק שהחלבון בשתן עדיין לא חזק כדי להראות את זה על המקל.
    תעשי את זה על הבוקר עם הפעם הראשונה שאת מתפנה ותראי שבעז"ה התשובה תהיה משמחת..

l]
  • מאמי תקני עוד בדיקה או הכי טוב דם... כי פס זה פס!!!
    תעדכני

• מחכים לעדכונים
  • די אני פשוט יעשה בדיקת דם השבוע ..
    אני יעדכןןן
    הלוווווואייי
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה