2 סימנים רכים מפוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בת 27 נמצאת בשבוע 26 הריון שני לילד בריא
    בסקירת מערכות האחרונה נמצאו 2 סימנים רכים מוקד אקוגני בלב 2 מ"מ צד שמאל בדיקת אקו לב עובר תקינה
    אגני כלייה מורחבים
    5 מ"מ (טווח הנורמה ) הופנתי לייעוץ גנטי בייעוץ המליצו על בדיקת מי שפיר יש לציין כי בד חלבון עוברי תקין ושקיפות עורפית תקינה
    אני מאוד חוששת מהבדיקה ומהתוצאה
    נאמר לי כי קיימת סבירות במידה קלה לתסמונת דאון אני חוששת ומבוהלת
    חשבתי לבצע את הבדיקת דם שמחליפה את בדיקת מי השפיר מה ההבדל בינהם ועד איזה שבוע אפשר לבצע את הבדיקה ?
    ואם היה משהו חריג ובעובר היו מוצאים את בבדיקות קודמות עמו חלבון או שקיפות ?
    ומה הסבירות שיצא לי ילד לא בריא ?
    בינתיים מנסה להיוות אופטימית כמה שיכולה אך עדיין מבוהלת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. הסבירות כי לעובר שלך יש תסמונת דאון היא נמוכה (קשה לי לומר עד כמה נמוכה, משום שלא צרפת את הערכים שקיבלת בבדיקות הדם)

2. את בדיקת הדם החלופית אפשר לעשות בכל שבוע, היא שוללת תסמונת דאון בסבירות מאוד גבוהה (אבל לא ב - 100% כמו מי שפיר), אבל סה"כ בודקת 5 זוגות של כרומוזומים ולא את כלל הכרומוזומים כמו דיקור. כמו כן, בדיקור אפשר לעשות ציפ גנטי מה שלא ניתן בבדיקת הדם

3. יכול להיות שאלו יהיו כל הממצאים, מבלי משהו חריג נוסף

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה