בדיקת בטא שלילית לפני איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות מאחלת לכולכן שבוע מקסים מלא בשורות טובות.
    אז ככה...
    המחזור הסדיר מאוד שלי אמור להגיע ביום שלישי 4/2 בעוד יומיים.
    ביום חמישי שעבר עשיתי בדיקת דם למטרה רפואית אחרת אבל ביקשתי מהרופהא שיתן לי גם הפניה לבדיקת בטא שיצא שלילי. זה היה 6 ימים לפני המחזור. האם לדעתכן עדיין יש סיכוי???
    היום התחילו לי כאבים בשדיים דבר האופייני אצלי גם במחזור וגם בהריון אבל מה שלא אופייני זה הכאבים בבטן תחתונה בצדדים שמלווים אותי מאז הביוץ.
    מה אתן חושבות ? יש תקווה עדיין? מישהי חוותה משהו דומה?

5 תגובות
עמוד 1
  • היי מנו
    גם אני חוויתי את אותם סימנים לפני המחזור כאבים בבטן התחתונה ובצדדים ומין דקירות קטנות כאלו ורגישות בשדיים
    ולצערי קיבלתי מחזור
    מה שאצלי כרגע מוזר זה שאותם כאבים שחוייתי לפני מחזור באים לי גם עכשיו(בזמן מחזור) הדימום שלי נהיה ממש חלש כאילו עומד להיפסק לאחר 4 ימים (בדרך כלל המחזור שלי נמשך שבוע+)
    אבל...אצל כל אישה זה יכול להתבטא בצורה שונה ומחזיקה לך אצבעות שלא תקבלי וזה יהיה החודש שלך ...

המוווון הצלחה:)
  • בטח שיש עוד סיכוי!!!

אל תספידי עד שהמחזור מגיע.

כמו שאנחנו כבר יודעות, הסימנים לפני המחזור ותחילת הריון כל כך דומים שהכל יכול להיות.

מחזיקה לך אצבעות
  • תודה לכן בנות החזרתן לי את התקווה:-)
    אעדכן אותכן בהמשך

• היום כבר 5 לחודש יש חדש ? הריון או מחזור?
  • היי מחזיקה לך אצבעות!!!!!!
    הללווואיייי!תעדכני;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה