לפני שאני משתגעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ומרימה ידיים ומתחרפנת מכאביםם!!!

הזמנתי יועצת הנקה דרך הכללית
    נשמעת מקצועית ונחמדה
    היא בדרך אלי
    בתקווה שזה יעזור ..
    זאת ההיזדמנות האחרונה להנקה!
18 תגובות
עמוד 1
  • בטוחה שזה יעזור!!! בהצלחה

• אוראלי תני צאנס לעצמך
    תקבלי עזרה טיפים וכלים להתמודד
    מקסיוםםם תתני תמ"ל זה לא סוף העולם!!!

• בהצלחה מקווה שהיא חמודה ותעזור חבל שאת לא קרובה הייתי באה לתמיכה
  • בהצלחה מותק!
    ממש ממש מקווה שילך טוב והכל יסתדר.
  • שיהיה בהצלחה
    (אני אישית הלכתי לטיפת חלב ושם קיבלתי יעוץ שממש עזר)
  • נו אוראליק איך היה? מה מספרת?

• טוב בננות היה מעולה
    מהצהריים הילד יונק יפה וממש לא כואב
    לא דורש כול שניה כמו לפני .. כנראה הוא מקבל עכשיו כמות יפה
    מסתבר שלא הנקתי אותו כמו שצריך וזה גרם לי לסדקים בפטמות ואלו הכאבים שאני מרגישה
    העא הראתה לי כול מיני אופציות איך להניק וזה ממש נוח לא להניק רק באותה התנוחה

דבר נוסף לטענתה יש לילד לשון קשורה מה שמקשה עליו לינוק כמו שצריך
    מישהי יכולה לשתף לגבי הלשון קשורה
    מה עושים
  • בעיקרון אני יודעת שיש איזו פעילות כירוגית שמתירה
    ואז לא צריך משחה או תכשיר למריחה כי חלב האם התרופה הכי טובה.
    תתייעצי עם רופא ילדים הכי טוב!

שמחה שהצליח לך איזה יופיייייי

• בהצלחה ממי
  • לאיתמר הייתה לשון קשורה ,בגלל שהוא ינק וגם עלה יפה מאוד במשקל עד גיל 4 חודשים (נפלאות עודף חלב) לא הרגשתי כל כך שמשהו לא כשורה ,אחרי שהחלב התאזן הבנתי שמאוד קשה לו להגיע לשחרור החלב ולכן פניתי לרופא ילדים שטען בתוקף שאין לאיתמר לשון קשורה (היא הייתה קשורה ברמה שהוא לא היה מוציא אותה החוצה ) מה שנשאר לי זה לנסוע לרופא פרטי ולשלם אז איזה 800 ש"ח ועוד פעמיים ,בפעם השניה שילמנו איזה 100 ש"ח ,אם לאיתי הייתה לשון קשורה לא הייתי נוסעת לירושלים והייתי קובעת למאיר ועושה במחלקה של אף אוזן גרון , זו פעולה כל כך פשוטה ( או פה והלסת) שאפילו מתמחה זוטר עושה אותה !!! אין צורך בהרדמה , שמים חומר מאלחש וזהו ! בשניה הלשון משוחררת ואז ההנקה שמים וארץ! ממליצה בחום לעשות את זה
  • אה והנקתי אחרי זה עד גיל 3 שנים חח
  • איך אני שמחה שהסתדר לך!! אני יודעת כמה זה מתסכל שזה לא הולך...

הללוש ודינוש היפים שלי

• [

• פתיחה של לשון קשורה היא פעולה מאד פשוטה, אם אני לא טועה אחיות מבצעות אותה בקלילות. זה לוקח שניה ולא כואב להם בכלל. מאד משפר את ההנקה.
  • היי מותק , מי היועצת שהגיעה אלייך !?
    יש את ג׳יזל שהיא מיילדת בסורוקה וגם יועצת מדהימה ! בלידה הראשונה סבלתי המון מהנקה לא נכונה ופשוט בכיתי כל הנקה וברגע שהיא הגיעה והסבירה לי אייך מחברים נכון לשד פשוט עונג ... והנקתיייייי הנקתי את כולם ועדין מניקה. אביבית
  • שמחה לשמוע שזה מצליח

• אל תתיאשי מאמי שלי זה הכי מעצבן שיש וכואב
    גם אני בהתחלה לא הצלחתי וביומיים הראשונים בביץ חולים שילבתי לה
    כי פחדתי שהיא תישאר רעבה
    ניסיתי אלפי תנוחות שיהיה לי נוח ולה נוח עד שמצאתי את הדרך
    יום אחד הנקתי וראיתי דם על הלחי של הילדה ממש נבהלתי עד שראיתי שזה מהציצי שמתי משחה כמה ימים עד שזה עבר והיא כבר התחילה לינוק כמו שצריך
    ולא שזה לא כואב זה אפילו מדגדג!

לא להתייאש בהצלחההההה

• איזה יופי, שמחה לשמוע. לפעמים עצה טובה בזמן נכון יכולה כ"כ כ"כ לשנות את הכל... מקווה שימשיך לכם בקלות ובנעימות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה