מאושרת חלקיתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנושא ראשון
    היום סוף סוף לאחר 3 חודשיים מלאים בימים ולילות של הקאות
    סוף סוףףף קמתי בבוקר מבלי לרוץ לשירותים או לפחד לאכול משהו קטן בבוקר מבלי להקיא אותו!!
    פשוט הקלה.. מקווה שזה ימשיך כך כי אין לי כבר כוחות,אני לא בשלב שאני צריכה להמשיך להקיא!

לנושא השני
    אני מרגישה מאוכזבת מעצמי על זה שאני בקושי שותה מים.
    מרגישה שאני עושה נזק לעוברית שלי ע"י זה שאני בקושי שותה כוס מים ביום ומנסה לצאת לידי חובה.
    אני לא אוהבת מים בקושי מסוגלת לשתות וגם עם לימון אני לא אוהבת לשתות את זה
    הדבר היחידי שאני אוהבת זה לאכול את הלימון איך שהוא.
    הרופא אמר שאני יעשה נזק לעצמי ולעוברית עם אני לא יתחיל לשתות מים
    בעלי כל יום רב איתי וגם שאנחנו שבתות אצל ההורים שלי או אצל ההורים שלו אז גם שם הם רבים איתי,אני לא עושה את זה בכוונה אך יש ימים שגם בלי שום קשר למים אני שוכחת מלשתות אפילו שתייה ממותקת אחרת..
    מה עליי לעשות אני לא רוצה שזה יגרום נזק לעובר כי אני מרגישה רע עם עצמי שאני גורמת נזק בכך שאני לא שותה מים ובכך מבלי שאשים לב אפגע בתינוקת שלנו!
    ובנוסף אני לא אוהבת לאכול פירות וירקות,ממש מבאס!

3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שימשיך ככה

• תודה אני אשתדל ליישם
  • את בשליש השני והבחילות/הקאות אט אט נעלמות.
    אני גם לא סובלת מים בהיריון, אז שמה בכוס מים פרוסת לימון ואיכשהו שותה, אבל לרוב שותה מיצים וסודה, אוכלת המון תפוזים וקלמנטינות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה