היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי מחזור לא מסודר כרגע כבר אין לי חודשיים מחזור אבל זה יכול להיות גם ללא קשר להיריון לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי בטח מוקדם מדי עשיתי אני אחכה עוד שבוע. אבל לאחרונה מופיעים לי כל מיני סימפטומים כמו בחילות קטנות כובד גם אם אני לא אוכלת כלום קשה לי להכניס משהו לפה זה מלווה בגרפסים אפילו אחרי שתיית מים, הרגשה ממש לא נעימה. האם זה יכול להיות סימן להיריון?
קטיה
5 תגובות
עמוד 1
הכי טוב שתלכי לעשות בדיקות דם לבדיקת הבטא וכך תוודאי האם יש הריון , אבל אם את אומרת שחודשיים אין לך מחזור והבדיקה הביתית יצא שלילית אז הסיכוי לא גדול אבל בכל זאת מחזיקה לך אצבעות! אם בבדיקת הדם ישללו הריון אז כדי שתעשי בדיקות כדי לבדוק מדוע המחזור לא מסודר . ואחרי שתמצאי את הסיבה אז כמובן לטפל בזה במהרה ! כי אם מחזור לא סדיר קצת קשה לדעת מתי יש ביוץ .
וואי אני מה זה מקווה להיריון! לפני שבועיים היו לי כאבים בבטן בצד מה שהבנתי שאפשר להרגיש כאלה כאבים מתי שאישה מבייצת אז אולי זה היה ביוץ? כי המחזור עוד לא הגיעה. ואני מקווה לתושבה חיובית שבוע הבא (בגלל זה אני מחכה 3 שבועות)
קטיה
כן יש מצב שהכאבים העידו על ביוץ. אני אישית זוכרת על עצמי שהיו חודשים שכן כאב לי בימי ביות והיו חודשים שלא . אם את אומרת שיש סיכוי שהביוץ היה לפני שבועיים אז כבר יהיה ניתן לראות בבדיקות דם הריון!