היי אני חדשה פה....מי יכולה לעזור לי? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ביום החמישי למחזור מנסה להתנקות אני אמורה לקחת איקקלומין היום אבל מפחדת שזה יקדים את הביוץ לפני המקווה, מה עושים? ואיזה כדור לוקחים כדי שהאיקק' לא יפגע ברירית? תודה ענקית למי שתענה לי!
אפי[
אפי
7 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג לגבי האיקוקלומין ... אבל נכנסתי לאחל לך בהצלחה ! אני בטוחה שבנות שהשתמשו באיקוקלומין יענו לך במהרה !
היי מתוקה, גם אני לא מבינה באיקקלומין אבל שיהיה הרבה בהצלחה!
תודה לכל החמודות שקיבלו אותי יפה לפורום אם יש בל זאת מישהי אם תשובה אני אשמח.... אני נשואה 3.6 שנים , עברתי לא מעט טיפולים והפריות והתוצאות היו לא משהו... הריון חוץ רחמי כושל וכל מיני הפלות שונות ומשונות... כעת חזרתי לטיפול הבסיסי, מקווה לישועה במהרה.
בהצלחה..
מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות בקרוב....
ליטלילי
אני יודעצ שנותנים את האיקקלמין לנשים שמבייצת לפני המקווה. מניסיון שלי ( 4 פעמים ) אפעם לא הקדים לי את הביוץ לפני הטבילה.. שיהיה בהצלחה!!
איקקלומין יכול קצת להקדים את הביוץ , אפשר לדחות אותו עם זריקות מסוימות תבקשי מהרופא שלך לגבי הרירית אין כדור שיכול לעזור לעבות אותה יש אומרים שסלק אדום עוזר לעיבוי הרירית את יכולה לנסות
תודה לכן. בכל זאת מה הגדלת המינון עושה? מקיים ביוץ יותר מוקדם או מגדיל סיכויים לביוץ משמעותי? אף רופא לא עונה לי על זה,,,