שאלה בנושא ביוץ + תמיכה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני חדשה בפורום, לפני 3 חודשים אני ובעלי התחלנו את ניסיונות הכניסה להריון ובינתיים לא הצלחנו :(
    בניסיון האחרון בדקתי את זמן הביוץ ע"י מקלוני ביוץ וע"י מדידת חום השחר. מקלוני הביוץ לא הראו כלום וחום השחר ביום ה 14 היה 36.6 וביום למחרת 36.1
    יכול להיות שלא קיים ביוץ?
    בנוסף המחזורים שלי סדירים כל 32 יום .
    כל הניסיונות האלה ממש מכניסים אותי ללחץ למרות שידוע לי שהלחץ הזה לא תורם לכלום.
    בבקשה תענו . תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה אני ואת בדיוק אותו סיפור גם אני מנסה 3 חודשים !! והמחזור שלי הוא כל 34. ממליצה לך לבדוק במקלוני הביוץ החל מהיום ה12 בערך למחזור עד שיופיע לך שני פסים ואז תקיימי יחסים מומלץ יום כן יום לא.. אני ניסיתי הופיע לי שיש ביוץ ולצערי לא נקלטתי אבל אל תתיאשי עם כמה שקשה לא לחשוב על זה תנסי להתעסק בדברים אחרים אני בטוחה שבסוף זה יבוא לבד מאחלת לנו המון אבל המון בהצלחה וחודש פורה הלוואי !!!
  • תודה חמודה! מדדת גם את חום השחר?
    אני מוטרדת מכך שמקלוני הביוץ לא הראו שני פסים וחום השחר לא עלה...
  • יכול להיות שבדקת ביוץ בימים הלא נכונים .. ולגבי חום השחר האמת שלא ניסיתי לבדוק..איך ומתי אמורים לבדוק את זה בכלל ?
  • נראה לי התחלת לבדוק ביוץ קצת מוקדם... אם המחזור שלך אורכו 32 ימים אז לפי ידיעתי הביוץ מתרחש 14 יום לפני יום קבלת המחזור ולא ביום ה14 מהמחזור...
    בהצלחה מותק

• היי מתוקה אני ואת בדיוק אותו סיפור גם אני מנסה 3 חודשים !! והמחזור שלי הוא כל 34. ממליצה לך לבדוק במקלוני הביוץ החל מהיום ה12 בערך למחזור עד שיופיע לך שני פסים ואז תקיימי יחסים מומלץ יום כן יום לא.. אני ניסיתי הופיע לי שיש ביוץ ולצערי לא נקלטתי אבל אל תתיאשי עם כמה שקשה לא לחשוב על זה תנסי להתעסק בדברים אחרים אני בטוחה שבסוף זה יבוא לבד מאחלת לנו המון אבל המון בהצלחה וחודש פורה הלוואי !!!
  • גם אנחנו מנסים 3 חודשים ובינתיים כלום....
    אולי החודש יצליח לכולנו... הלוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה